Ilmoitustaulu

Tervetuloa P11 (2010-2011 synt.) kauden 2020-2021 ilmoitustaululle!

Harjoitukset

Joukkueella on käytössä Myclub, jossa ilmoitetaan harjoituksista.

Uudet pelaajat, käykää tekemässä ilmoittautuminen Kamppareiden nettisivujen kautta > Ilmoittautuminen

Jokainen on velvollinen hankkimaan itse lisenssin Jääpalloliitto lisenssin osto ja huolehtimaan että pelaajalla on voimassa riittävä vakuutus.

Muuta huomioitavaa

Hänskissä teroituskopin seinällä on tussitaulu, josta näkee, mikä koppi on varattu joukkueella varusteiden vaihtamista varten!

Jääharjoitusten varusteet: ristikkokypärä (jos hankinnassa on uusi, niin suosittelemme valkoista seuran värien mukaisesti), kaulasuoja, kyynärsuojat, jääpallohanskat, alasuojat, polvisuojat, luistimet ja maila. Muista myös juomapullo! Nimikoi lapsen kypärä (teippi, jossa nimi kypärän etuosassa), niin valmentajien helpompi toimia lasten kanssa.

Seuran vastuu harjoituksissa alkaa, kun valmentaja on koonnut joukkueen harjoitusten alussa. Ennen harjoituksia ja niiden jälkeen lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Kovan pakkasen (yli 20 astetta) vuoksi peruttavista harjoituksista ilmoitetaan erikseen. Kovalla pakkasella harjoitukset tauotetaan ja huolehditaan siitä, että pysytään lämpimänä. Jokainen tekee kuitenkin päätöksen osallistumisesta itse.

Huomioi pysäköinti Hänskin ympäristössä ainoastaan sallituilla paikoilla.

Talkoot

Joukkueen kauden toiminta vaatii toki myös varoja, joten mikäli sinulla on tiedossa sponsoreita, talkoomahdollisuuksia tms, ota yhteyttä jojoihin!