Ilmoitustaulu

Tervetuloa P13 (v. 2007-2008 synt) ilmoitustaululle kaudella 2019-2020!

Seura on siirtynyt käyttämään myclub palvelua, joten ilmoitamme harjoituksista siellä. Syyskaudella harjoittelemme kaksi kertaa viikossa kuivaharjoitusten merkeissä Lähitapiola areenalla ja Urpolassa sekä kerran/kaksi kertaa viikossa jäähallissa. Hänski kaudella harjoitukset siirtyvät kokonaan jäälle.

Talkoot

Joukkueen kauden toiminta vaatii toki myös varoja, joten mikäli sinulla on tiedossa sponsoreita, talkoomahdollisuuksia tms, ota yhteyttä jojo Hannaan!

Muuta huomioitavaa

Lisenssit oltava ostettuna jokaisella ennen ensimmäistä peliä > Jääpalloliitto

Jääharjoitusten varusteet: ristikkokypärä (jos hankinnassa on uusi, niin suosittelemme valkoista seuran värien mukaisesti), kaulasuoja, kyynärsuojat, jääpallohanskat, alasuojat, polvisuojat, luistimet ja maila. Muista myös juomapullo!

Seuran vastuu harjoituksissa alkaa, kun valmentaja on koonnut joukkueen harjoitusten alussa. Ennen harjoituksia ja niiden jälkeen lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Kovan pakkasen (yli 20 astetta) vuoksi peruttavista harjoituksista ilmoitetaan erikseen. Kovalla pakkasella harjoitukset tauotetaan ja huolehditaan siitä, että pysytään lämpimänä. Jokainen tekee kuitenkin päätöksen osallistumisesta itse.

Huomioi pysäköinti Hänskin ympäristössä ainoastaan sallituilla paikoilla.