Joukkueet

Mikkelin Kampparit on perinteikäs ja menestynyt junioritoimintaan ja edustusjoukkueeseen vahvasti panostava jääpallon erikoisseura. Seuran kotikenttä sijaitsee Mikkelin Hänskissä (www.mikkeli.fi/palvelut/hanninkentta). Kamppareilla on joukkueet Bandyliigassa (miesten edustusjoukkue), naisissa, kaikissa nuorten ikäluokkasarjoissa (osassa kaksi joukkuetta). Lisäksi seurassa toimii harrastejoukkue.

Kamppareissa pelasi kaudella 2020-2021 noin 150 junioripelaajaa, joiden ikäjakauma on 3-20 vuotta. Lisenssien määrässä laskettuna Kampparit on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista jääpalloseuroista.

Ikäryhmät kaudella 2021-2022

Jääpallo on yksi Etelä-Savon Urheiluakatemian lajeista. Kauden 2021-2022 akatemiatoiminta käynnistyy elokuussa 2021.

Jääpallon aloittaminen

Jääpallon yleisin aloittamisajankohta on jääpallokoulu tai P10-joukkue. Aloittamisikä on nuorentunut viime vuosina. Mukaan voi tulla, ja todella hyvin vielä ehtii aloittamaan jääpalloharrastuksen vanhempanakin, vaikka varsinaista jääpallotaustaa ei olisikaan. Esimerkiksi jääkiekko ja salibandy antavat hyvän pohjan jääpallon pelaamiselle.

Jääpallo on helppo ja edullinen harrastus aloittaa ja kaikki lajista kiinnostuneet ovatkin tervetulleita kokeilemaan pelaamista Kamppareissa.

Jääpallo on hyvä ja raikas ulkoilmaharrastus. Innokkailla on hyvät mahdollisuudet edetä aina omaan edustusjoukkueeseen asti, mutta jokainen asettaa toki pelaajapolulleen omat tavoitteensa. Nuorimmmat harjoittelevat 1-2 kertaa/viikko, P13 2-3 kertaa ja sitä vanhemmat juniorijoukkueet 3-5 kertaa viikossa. P11 ja sitä vanhempien juniorijoukkueiden toiminta on lähes ympärivuotista.

Uudet pelaajat ja jäsenet ovat tervetulleita Kampparien junioritoimintaan!

Junioripäällikkö Kimmo Huotelin, p. 044 0176333

Mikkelin Kampparien viestintäkanavat

www.kampparit.fi
www.facebook.com/kampparit
www.twitter.com/kampparit
www.instagram.com/kampparit

Junioritoiminta
www.kampparit.fi/juniorit
www.facebook.com/kampparit.juniorit
www.instagram.com/kampparit_u21 Nuorten Bandyliiga
www.instagram.com/kampparit_p17musta
www.instagram.com/kampparit_p17valkoinen
www.instagram.com/kampparit_p15_
www.instagram.com/kampparit_p13

Jääpallokirppis Facebookissa

Facebookin Kampparit jääpallokirppiksellä voit laittaa myyntiin esimerkiksi pieneksi jääneet tai muuten ylimääräiset jääpallovarusteet. Voit tehdä myös ostetaan, annetaan tai vaihdetaan ilmoituksen. www.bit.ly/Kampparit_bandykirppis