Joukkueet

KAMPPARIT KAUDELLA 2023-24

 

Mikkelin Kampparit on perinteikäs ja menestynyt junioritoimintaan ja edustusjoukkueeseen vahvasti panostava jääpallon erikoisseura. Seuran kotikenttä sijaitsee Mikkelin Hänskissä (www.mikkeli.fi/palvelut/hanninkentta). Kamppareilla on joukkue miesten Bandyliigassa sekä kaikissa nuorten ikäluokkasarjoissa (osassa kaksi joukkuetta). Lisäksi seurassa toimii miesten ja naisten harrastejoukkue.

Kamppareissa pelaa 80-100 junioripelaajaa, joiden ikäjakauma on 3-20 vuotta. Lisenssien määrässä laskettuna Kampparit on yksi Suomen menestyksekkäimmistä, suurimmista ja aktiivisimmista jääpalloseuroista.

Ikäryhmät

Jääpallo on yksi Etelä-Savon Urheiluakatemian lajeista. Kauden 2023-2024 akatemiatoiminta käynnistyy elokuussa.

Jääpallon aloittaminen

Jääpallon yleisin aloittamisajankohta on jääpallokoulu, U10- tai U12-joukkue. Aloittamisikä on nuorentunut viime vuosina. Mukaan voi tulla, ja todella hyvin vielä ehtii aloittamaan jääpalloharrastuksen myöhemminkin, vaikka varsinaista jääpallotaustaa ei olisikaan.

Jääpallo on helppo ja kohtuuhintainen harrastus aloittaa ja kaikki lajista kiinnostuneet ovatkin tervetulleita kokeilemaan pelaamista Kamppareissa.

Jääpallo on hyvä ja raikas ulkoilmaharrastus. Innokkailla on hyvät mahdollisuudet edetä aina omaan edustusjoukkueeseen asti, mutta jokainen asettaa toki pelaajapolulleen omat tavoitteensa. Nuorimmmat harjoittelevat 1-2 kertaa/viikko, U14 2-3 kertaa ja sitä vanhemmat juniorijoukkueet 3-5 kertaa viikossa. U12- ja sitä vanhempien juniorijoukkueiden toiminta on lähes ympärivuotista.

Jääpallokoulun käynnistymisestä kaudelle 2023-24 tiedotetaan lähiaikoina!

Uudet pelaajat ja jäsenet ovat tervetulleita Kampparien junioritoimintaan!

Tämän kauden toimintaopas julkaistaan lähiaikoina. Kauden 2023-24 toimintaopas

Junioripäällikkö Jarkko Vahvaselkä, p. 0440 176333

Mikkelin Kampparien viestintäkanavat

www.kampparit.fi
www.facebook.com/kampparit
www.twitter.com/kampparit
www.instagram.com/kampparit

Jääpallokirppis Facebookissa

Facebookin Kampparit jääpallokirppiksellä voit laittaa myyntiin esimerkiksi pieneksi jääneet tai muuten ylimääräiset jääpallovarusteet. Voit tehdä myös ostetaan, annetaan tai vaihdetaan ilmoituksen. www.bit.ly/Kampparit_bandykirppis