Ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan Kampparien toimintaan kaudelle 2023-2024!

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoittaudut Mikkelin Kampparien järjestämään toimintaan kaudella 2023-2024. Toimintakausi on 1.5.2023-30.4.2024. Kaikkien uusien pelaajien tulee täyttää lomake, edellisillä kausilla mukana olleiden ei tarvitse lomaketta täyttää.

Kaikilla pelaajilla tulee olla joko oma harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus tai liiton lisenssin yhteydessä otettu vakuutus. Lisenssin yhteydessä otettavan vakuutuksen voimassaoloaika on 31.8.-1.9. (12 kk). Rastittakaa oikea vaihtoehto pelaajan tiedoissa.

Kaikki pelaajat huolehtivat itse jääpalloliiton ikäluokkakohtaisen lisenssin hankinnasta. Lisenssikausi on aina 31.8.-1.9. (12 kk). Lisätietoja saa tarvittaessa joukkueenjohtajalta.

Pelaajien nimet ja pelinumerot tullaan julkaisemaan www.kampparit.fi sivuilla sekä mahdollisesti Kampparien sosiaalisen median kanavilla.

Tutustu Mikkelin Kampparien rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Pakolliset kentät on merkitty *

  Pelaajan tiedot

  Pelaajan perusjoukkue *

  Pelaajalla on oma harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus (toimita jäljennös joukkueenjohtajalle): Kyllä

  Pelaajalla on liiton lisenssin yhteydessä otettu vakuutus: Kyllä

  Huoltajan 1 tiedot

  Mikäli pelaaja on täysi-ikäinen, kirjoita tähän pelaajan tiedot.

  Huoltajan 2 tiedot

  Kuvien käyttölupa *

  Tämä kysely koskee seuran jäsenten valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivulla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

  Lupa/kielto on voimassa, kunnes henkilö ei enää kuulu seuraan tai pelaaja/toimija/huoltaja sen erikseen peruu. Mikäli verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti seuran rekisterien ylläpitäjään, jonka yhteydeystiedot löydät rekisteri- ja tietosuojaselosteesta.

  Nimellisiä kuvia ja videoita, joissa pelaaja esiintyy voi käyttää Kampparien viestinnässä edellä esitellyissä yhteyksissä ja mainituissa julkaisuympäristöissä.

  KylläEi

  Markkinointi ja varainhankinta *

  Kampparit hyödyntää sähköpostiosoitteita seuran varainhankinnassa ja luovuttaa niitä tapauskohtaisesti yhteistyökumppanien kohdennettua markkinointia varten.

  Sähköpostiosoitteitamme saa hyödyntää markkinointitarkoituksessa.

  KylläEi

  Olen tutustunut Mikkelin Kampparien rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen: Kyllä

  Rekisteri- ja tietosuojaseloste.