Ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan Kampparien toimintaan kaudelle 2020-2021!

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoittaudut Mikkelin Kampparien järjestämään toimintaan kaudella 2020-2021. Toimintakausi on 1.5.2020-30.4.2021.

Kaikilla pelaajilla tulee olla joko oma harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus tai liiton lisenssin yhteydessä otettu vakuutus. Lisenssin yhteydessä otettavan vakuutuksen voimassaoloaika on 31.8.-1.9. (12 kk). Rastittakaa oikea vaihtoehto pelaajan tiedoissa.

Kaikki pelaajat huolehtivat itse jääpalloliiton ikäluokkakohtaisen lisenssin hankinnasta. Lisenssikausi on aina 31.8.-1.9. (12 kk). Lisätietoja saa tarvittaessa joukkueenjohtajalta.

Pelaajien nimet ja pelinumerot tullaan julkaisemaan www.kampparit.fi sivuilla sekä mahdollisesti Kampparien sosiaalisen median kanavilla.

Tutustu Mikkelin Kampparien rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Pakolliset kentät on merkitty *

Pelaajan tiedot

Pelaajan perusjoukkue *

Pelaajalla on oma harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus (toimita jäljennös joukkueenjohtajalle): Kyllä

Pelaajalla on liiton lisenssin yhteydessä otettu vakuutus: Kyllä

Huoltajan 1 tiedot

Mikäli pelaaja on täysi-ikäinen, kirjoita tähän pelaajan tiedot.

Huoltajan 2 tiedot

Kuvien käyttölupa *

Tämä kysely koskee seuran jäsenten valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivulla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa/kielto on voimassa, kunnes henkilö ei enää kuulu seuraan tai pelaaja/toimija/huoltaja sen erikseen peruu. Mikäli verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti seuran rekisterien ylläpitäjään, jonka yhteydeystiedot löydät rekisteri- ja tietosuojaselosteesta.

Nimellisiä kuvia ja videoita, joissa pelaaja esiintyy voi käyttää Kampparien viestinnässä edellä esitellyissä yhteyksissä ja mainituissa julkaisuympäristöissä.

KylläEi

Markkinointi ja varainhankinta *

Kampparit hyödyntää sähköpostiosoitteita seuran varainhankinnassa ja luovuttaa niitä tapauskohtaisesti yhteistyökumppanien kohdennettua markkinointia varten.

Sähköpostiosoitteitamme saa hyödyntää markkinointitarkoituksessa.

KylläEi

Olen tutustunut Mikkelin Kampparien rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen: Kyllä

Rekisteri- ja tietosuojaseloste.