Ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan Kampparien toimintaan kaudelle 2018-2019!

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoittaudut Kampparien junioritoimintaan, naisten SM-sarjaan tai Suomi-Sarjaan.

P11 (synt.2008) ja vanhemmilla ikäluokilla tulee olla joko oma harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus tai vakuutus liiton lisenssin yhteydessä. Lisenssin yhteydessä otettavan vakuutuksen voimassaoloaika on 31.8-1.9. Rastittakaa oikea vaihtoehto.

Pakolliset kentät on merkitty *

Pelaajan tiedot

Syntymävuosi *

Pelaajalla on oma harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus (toimita jäljennös joukkueenjohtajalle): Kyllä

Pelaajalla on liiton lisenssin yhteydessä otettu vakuutus: Kyllä

Huoltajan 1 tiedot

Huoltajan 2 tiedot

Kuvauslupa *

Tämä kysely koskee seuran lapsijäsenen valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivulla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa/kielto on voimassa, kunnes lapsi ei enää kuulu seuraan tai huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti sivun ylläpitäjään, jonka yhteydeystiedot löydät seuran yhteystiedot sivulta.

Nimellisiä kuvia ja videoita, joissa lapsemme esiintyy voi käyttää seuramme viestinnässä edellä esitellyissä yhteyksissä ja mainituissa julkaisuympäristöissä.

KylläEi

Markkinointi ja varainhankinta *

Kampparit hyödyntää sähköpostiosoitteita seuran varainhankinnassa ja luovuttaa niitä tapauskohtaisesti yhteistyökumppanien kohdennettua markkinointia varten.

Sähköpostiosoitteitamme saa hyödyntää markkinointitarkoituksessa.

KylläEi