Ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan Kamppareiden toimintaan kaudelle 2017-2018!

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoittaudut Kamppareiden junioritoimintaan sekä Suomi-Sarjaan.

P10 (synt.2008) ja Jääpallokoululaisten tulee ilmoittaa sosiaaliturvatunnus jotta saamme vakuutuksen voimaan(vakuutus sisältyy jäsenmaksuun)!

P11 (synt.2007) ja vanhemmilla tulee olla joko oma harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus tai vakuutus liiton lisenssin yhteydessä. Lisenssin yhteydessä otettavan vakuutuksen voimassaoloaika on 31.8-1.9. Rastittakaa oikea vaihtoehto.

Pelaajan tiedot

Syntymävuosi *


(2008 ja nuoremmat)

Pelaajalla on oma harrastus- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus (toimita jäljennös joukkueenjohtajalle): Kyllä

Pelaajalla on liiton lisenssin yhteydessä otettu vakuutus: Kyllä

Huoltajan 1 tiedot

Huoltajan 2 tiedot

Kuvauslupa

Tämä kysely koskee seuran lapsijäsenen valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivulla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa/kielto on voimassa, kunnes lapsi ei enää kuulu seuraan tai huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti sivun ylläpitäjään. Ylläpitäjän yhteystiedot saat verkosta.

Nimellisiä kuvia ja videoita, joissa lapsemme esiintyy voi käyttää seuramme viestinnässä edellä esitellyissä yhteyksissä ja mainituissa julkaisuympäristöissä.

KylläEi

Kuvia ja yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.