P21 palasi voittojen tielle Narukerää vastaan

07.02.2021 | Juniorit, Otteluraportit

Kampparit P21 pelasi tänään runkosarjan toiseksi viimeisen ottelunsa Hänskissä, jonne oli saapunut vieraaksi Porin Narukerä. Kampparit lähti otteluun kolmen tappion jälkeen hyvällä ilmeellä. 

Kampparien kolme edellistä ottelua on mennyt varsin saman kaavan mukaan. Ensimmäisellä jaksolla Mustat on pelannut heikommin ja antanut liikaa etumatkaa vastustajalle. Toista jaksoa on sitten hallittu ja lähdetty kuromaan maalieroa kiinni, siinä kuitenkaan täysin onnistumatta. Aika on loppunut kesken.

Tänään Kampparit pelasi kuitenkin melko ehjän 90-minuuttisen.

– Oltiin heti alusta alkaen kuskin paikalla ja hallittiin ottelua. Tänään koko joukkue pelasi ok ottelun ja maltettiin liikuttaa hyvin palloa, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen jutteli ottelun jälkeen.

Narukerä keskittyi pääasiassa valumaan omalle kenttäpuoliskolleen ja löi melko pitkää palloa. Kampparit puolusti hyvin ja hyökkäsi koko joukkueen voimin. 

– Hyvä, että pallollisella oli nyt enemmän apuja ja syöttökohteita kuin mitä viime aikoina on ollut. Kulmia saatiin taas runsaasti, mutta osutaan niissä huonolla prosentilla. Reeniä vaan niihin. Toivottavasti saadaan koko joukkueen yhteisiä harjoituksia enemmän. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kautta eteenpäin – positiivisella ilmeellä mennään, Pulkkinen totesi tyytyväisenä.

Kampparien maalit iskivät tänään Karo Liimatainen (2), Elmeri Hämäläinen (2), Aapo Pulkkinen, Aki Manninen ja Ville Särkkä. Syöttöpisteet kirjattiin Ville Särkälle, Vesa Jumppaselle, Karo Liimataiselle, Aapo Pulkkiselle ja Elmeri Hämäläiselle.

Kampparit – Narukerä 7-1 (3-1)

Ottelu pelattiin koronatilanteen vuoksi jälleen ilman yleisöä, mutta striimattiin suorana Meijän Mikkelin Youtube-kanavalla. Studiossa olivat Iisakki Kaivola ja Topi Saukkonen. Kuvauksesta vastasi Simo Huotelin ja grafiikasta Jere Immonen. Kiitos kaikille Youtube-striimin mahdollistamisesta!

Koronatilanne on sotkenut P21 SM-sarjaohjelmaa, kuten tietysti kaikkia muitakin sarjoja ja elämää yleensäkin, ja runkosarja kutistui kolmesta kierroksesta kahteen ja turnaukset jäivät pois. Marraskuussa P21 SM-sarjassa ehdittiin pelata kaksi ottelua, ennenkuin sarja keskeytettiin koronatilanteen vuoksi joulukuuksi. Kampparit pääsi avaamaan kauden vasta tammikuun alussa.

Kamppareilla ja Narukerällä on enää yhdet ottelut pelaamatta, mutta muilla niitä on vielä neljä. P21 SM-runkosarjan voitosta näyttävät taistelevan Helsinki YJ ja JPS. Toivottavasti sarja saadaan pelattua loppuun kunnialla, vaikka päivät alkavatkin loppumaan, mikäli loppupelit aiotaan pelata suunnitellun aikataulun mukaan. Tällä hetkellä etelän joukkueilla taitaa olla suurimmat haasteet ottelujen järjestämisessä. Ennen kaikkea toivotaan, että pelaajat ja penkkiväki pysyvät terveenä.

Aiempien otteluiden otteluraportit luettavissa kampparit.fi sivuilla:

Sarjatilanne löytyy Jääpalloliiton tulospalvelusta.