Tasainen P21 ottelu toistoa viikon takaisesta 

28.01.2021 | Juniorit, Otteluraportit

Kampparit P21 pelasi eilen keskiviikkona 27.1. hyvin samanlaisen ottelun Helsinki YJ:tä vastaan kuin viikkoa aiemmin. Ensimmäistä jaksoa hallitsi Mikkeliin koronatilanteen vuoksi kotiotteluaan pelaamaan tulleet helsinkiläiset ja toinen jakso oli mikkeliläisten hallussa. 

– Eka puoliaika hyvää peliä, mutta tauon jälkeen oma peli hajosi. Tasainen kamppailu kuten viikko sittenkin. Yhdistelmäjoukkue tuo mukanaan omat haasteensa, kun yhteisiä treenejä ei ole ja joka pelissä on vähän eri pelaajat, Helsinki YJ:n valmentaja Teemu Laitinen kertoi.

Kampparien kirin aloitti Marcus Ukkonen, joka yllätti laukauksellaan vastustajan maalivahdin, kun toista jaksoa oli pelattu minuutti. Karo Liimatainen iski 3-2 kavennusmaalin 76. peliminuutilla. Syöttöpisteitä ei Mustille tässä ottelussa jaettu.

– Päästettiin Helsinki ekalla jaksolla kolmen maalin karkumatkalle, jota lähdettiin tauon jälkeen kuromaan kiinni. Melkein siinä onnistuttiin, mutta melkein ei riitä. Ei oltu ekalla jaksolla tarpeeksi hereillä ja vaikka peli parani loppua kohden, se ei tällä kertaa riittänyt ja vastustaja oli maalin verran parempi, harmitteli Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen.

Kokonaisuudessaan ottelu oli melko sekavaa peliä molemmilta. Parannettavaa jäi ihan perusasioissa. Maanantaina on jälleen uusi mahdollisuus kehittää omaa peliä, kun Kampparien on tarkoitus suunnata Jyväskylään testaamaan JPS:n vire. Jos koronatilanne vaan suo.

Helsinki YJ – Kampparit 3-2 (3-0)

Ottelu pelattiin koronatilanteen vuoksi jälleen tyhjille katsomoille, mutta striimattiin suorana Meijän Mikkelin Youtube-kanavalle. Ottelun selostuksesta vastasivat Lauri “Luru” Tikanoja ja Jukka “Yyki” Pulkkinen. Ottelun kuvasi Kari Nuolinko. Kampparit P21 kiittää Lurua, Yykiä ja Karia Youtube-striimin mahdollistamisesta!