P21 piti pisteet kotona Akillesta vastaan

18.01.2021 | Juniorit, Otteluraportit

Hänskiin saapui vieraaksi tänään kautensa avauspelin pelannut Porvoon Akilles ja ottelu päästiin pelaamaan hyvissä olosuhteissa. Pakkasta oli -5 astetta, eikä aika ajoin satanut lumikaan haitannut peliä.

Ottelun kulku oli melko samanlainen kuin edellinen peli JPS:ä vastaan. Ensimmäiset 25 minuuttia Kampparit pelasi hyvin ja johti jo 4-0, mutta jakson loppu oli hieman löysää ja huolimatonta pelaamista. Tauolle mentiin kuitenkin kotijoukkueen 4-2 johdossa.

Toisen jakson alussa Akilles sai nopeasti kavennettua 4-3 ja sai hieman henkeä päälle, mutta ei Mustilla silti suurempaa hätää ollut.

– Saatiin luotua useita paikkoja, joista olisi kyllä pitänyt tehdä maalit. Viimeistely oli vaan heikkoa, mutta toki vastustajan maalivahti oli hyvä. Vaikka lukemat oli tiukat, niin oltiin kuitenkin aika hyvin kuskin paikalla pelissä. Ansaittiin voitto ja koko joukkue teki hyvin töitä voiton eteen, päävalmentaja Lasse Pulkkinen totesi tyytyväisenä.

Varusmiespalvelusta suorittava Vili Korhonen pelasi tänään kauden ensimmäisen pelinsä joukkueessa ja pääsi heti maalin makuun.

Kampparit – Akilles 6-4 (4-2)

Maalintekijöinä tänään Aki Manninen, Vili Korhonen, Topi Saukkonen, Ville Särkkä, Vesa Jumppanen sekä Marcus Ukkonen. Syöttöpisteitä kirjattiin Karo Liimataiselle (3), Vesa Jumppaselle, Ville Särkälle ja Topi Saukkoselle.

Ottelu pelattiin koronatilanteen vuoksi tyhjille katsomoille, mutta ottelu striimattiin suorana Youtubessa. Ottelun selostivat Joonas Immonen ja Topi Rytkönen, toivottavasti heitä kuullaan myös jatkossa. Kuvauksesta vastasi Kari Nuolinko. Kampparit kiittää Joonasta, Topia, Karia, Meijän Mikkeliä sekä MPY:tä, että saimme tarjottua ottelun yleisölle verkossa. Striimillä oli yli 300 katsojaa!

Kampparien ottelut jatkuvat huomenna, kun Helsinki YJ saapuu Hänskiin. Luvassa tiukkaa vääntöä ja silloin on oltava hereillä koko 90 minuuttia. Ottelu pelataan jälleen ilman yleisöä, mutta striimiä on taas luvassa.