Helsinki vahvempi tasaisessa P21-taistossa

20.01.2021 | Juniorit, Otteluraportit

Kampparit P21 pelasi tiistai-iltana Hänskissä tasaisen ottelun tiiviisti ja uhrautuvasti puolustanutta Helsingin yhdistelmäjoukkuetta (YJ) vastaan.

Ensimmäinen jakso oli tasaista pelaamista. Helsinki oli kuitenkin jakson alussa hallitsevampi. Kun 15 minuuttia oli pelattu, pääsi Helsinki iskemään rangaistuslaukauksesta ja heti perään sama mies, kampparikasvatti ja Ruotsissa lukiota käyvä Eetu Pulkkinen iski vieraat jo kahden maalin johtoon. Jakson lopussa Kampparit hallitsi jo peliä ja maalipaikkoja oli molemmilla joukkueilla. Lisämaaleja ei ensimmäisellä jaksolla kuitenkaan nähty.

– Helsinki hyödynsi meidän virheet ja “oma koira puri” kahdesti. Ekalla jaksolla meillä oli liikaa harhasyöttöjä ja hyökkäykset tukehtui huonoihin syöttöihin, harmitteli Kampparien päävalmentaja Lasse Pulkkinen.

Toinen jakso oli melko selvästi Kampparien ja paikkoja oli useampaankin maaliin – kulmalyöntejä Mustille kirjattiin lähes 15. Viimeistely oli kuitenkin hieman huolimatonta. Karo Liimatainen iski kotijoukkueen ainokaisen, kun peliä oli pelattu 66 minuuttia.

– Vastustaja “ryysäsi” hyvin. Ennen seuraavaa peliä lienee syytä harjoitella kulmia… Tuolla kulmamäärällä pitäisi jo verkkokin heilua. Liekö eilinen peli painanut jaloissa, sen verran halutonta tekemistä oli aika ajoin ja väsyneellä jalalla mentiin. Viikon päästä kohdataan Helsinki uudestaan ja silloin lähdetään hakemaan revanssia uudella ilmeellä, valmentaja Pulkkinen toteaa.

Kampparit – Helsinki YJ 1-2 (0-2)

Ottelu pelattiin koronatilanteen vuoksi tyhjille katsomoille, mutta striimattiin suorana Meijän Mikkelin Youtube-kanavalle. Ottelun selostuksesta vastasivat Kampparien toiminnanjohtaja ja edustusjoukkueen kapteeni Kimmo Huotelin sekä Helsinki YJ:n joukkueenjohtaja Juha Hilmola. Ottelun kuvasi Kari Nuolinko. Kampparit P21 kiittää Kimmoa, Juhaa ja Karia Youtube-striimin mahdollistamisesta!