P21 kotiavauksessa voittoon JPS:stä

13.01.2021 | Juniorit, Otteluraportit

Kirpakassa -17 asteen pakkassäässä pelattua sarjan kärkikamppailua hankaloitti aavistuksen pieni lumisade molempien jaksojen lopussa, mutta muuten Hänskissä vallitsi mainio pelisää.

Kampparit aloitti pelin hyvin ja ensimmäiset 20-25 minuuttia oli hyvää peliä kotijoukkueelta. Musta sai hyviä hyökkäyksiä ja ne palkittiin maalien muodossa. Tauolle päästiin 4-2 johdossa.

– Ekan jakson lopussa passivoiduttiin liikaa ja annettiin peli Jipsille. Aika ajoin hieman huolimatonta pelaamista ja niistä tilanteista vastustaja pääsi iskemään. Tuukka Ässämäki oli Jipsille tänään kaikki kaikessa ja aina pallon saadessaan vaarallinen. Tuukka olisi pitänyt pitää tarkemmin kiinni, mutta nyt annettiin liikaa tilaa, Kampparien päävalmentaja Lasse Pulkkinen pohtii.

Toinen jakso oli melko tasaista pelaamista. Kampparit jaksoi puolustaa melko tiiviisti, mutta hyökkäysten rakentelussa ei päästy samalle tasolle kuin ensimmäisellä jaksolla.

– Enemmän pitäisi saada apuja pallolliselle pelaajalle. Lopussa JPS kiri ja meidän touhu meni vähän paniikin puolelle – roiskittiin palloa liikaa ja oma peli hajosi. Onneksi kestettiin ja puolustettiin uhrautuvasti. Hyvä, että saatiin voitto ja kauden toiseksi peliksi tämä oli ihan ok. Kupiaisen Jerelle pitää antaa kiitos, raatoi kentällä leijonan lailla, Pulkkinen totesi.

Kampparit – JPS 5-4 (4-2)

Maalintekijöinä tänään Elmeri Hämäläinen (2), Karo Liimatainen, Severi Noponen ja Aki Manninen. Syöttöpisteitä kirjattiin Karo Liimataiselle (2), Severi Noposelle ja Aapo Pulkkiselle.

Ottelu pelattiin koronaepidemiatilanteen vuoksi tyhjille katsomoille. Ottelu kuitenkin striimattiin suorana Meijän Mikkeli Youtube kanavalle. Tällä kaudella striimausta harjoittelevat Veeti Hölttä ja Samuli Pekonen, jotka vastaavat kotiotteluiden striimaamisesta. Kiitos Veetille ja Samulille!