Kampparien vuosi käyntiin kotivoitolla Nuorten Bandyliigassa

02.01.2023 | Juniorit, Otteluraportit

Kampparit sai vuoden 2023 ensimmäiseen Nuorten Bandyliigan kotiotteluunsa vieraaksi JPS:n, jonka mustat voitti mallikkaalla esityksellä edellisellä viikolla Jyväskylässä. Mainiossa bandysäässä Hänskissä pelattu ottelu oli isänniltä pelillisesti hieman vaisu, vaikka voitto  ottelusta tulikin.

– Alusta lähtien meidän tekeminen oli hieman vaisua, liike huonoa ja asenne löysä. Ei tehty niitä asioita, joista oli ennen peliä puhetta. Eli ei saatu pallolliselle hyvin tarjontaa eikä selkeitä yhtenäisiä hyökkäyksiä. JPS puolusti ja taisteli hienosti hieman vajaalla rosterilla ja heidä maalivahti Niko Nikunen pelasi hienon ottelun, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen kertoi.

Kampparit petrasi peliään toisella jaksolla – liike ja syöttötyöskentely oli paremmalla tasolla kuin ensimmäisellä jaksolla. Kampparit sai luotua useita maalipaikkoja, mutta viimeistely oli heikkoa ja vastustajan maalivahdin torjunnat pitivät lukemat tiukkoina. 

– Toisen jakson lopussa vajaalla rosterilla pelannut JPS hieman väsyi ja vieraiden 76-peliminuutilla ottaman aikalisän jälkeen meidänkin peli vähän terästäytyi ja saatiin tehtyä tarvittavat maalit, joilla ottelusta irtosi voiton tuomat kaksi pistettä, Lasse sanoi.

Nuoret U16 pelaajat paikkasivat jälleen hienosti vanhempien konkareiden poissaoloja ja saivat arvokasta pelikokemusta. 

– Onnistujia tänään olivat kapteeni Topi Saukkonen, joka otti joukkuetta reppuselkään, kun sen paikka oli sekä Jaakko Järvinen, joka pelasi kauden parhaan pelinsä. Jämäkkää tekemistä, Lasse totesi.

Kampparit – JPS 7–3 (3–2)

Kampparien maalit iskivät joukkueen kapteeni Topi Saukkonen (3), Niko Kauppinen (2), Joonatan Hämäläinen ja Aki Manninen.

Kauden 2022–2023 aiemmat otteluraportit:

Sarjatilanne Jääpalloliiton tulospalvelussa