Kampparit kuritti Nuorten Bandyliigassa vajaamiehistöistä Akillesta

22.12.2022 | Juniorit, Otteluraportit

Nuorten Bandyliigan ottelu Akilles – Kampparit pelattiin 22.12.2022 ajoittaisessa tihkusateessa ja +2 asteen lämmössä Porvoon pallokentällä. Kenttä oli kuitenkin säästä huolimatta suhteellisen pelattavassa kunnossa. 

Akilles joutui lähtemään otteluun vajaalla miehistöllä (1+9), mikä näkyi heidän pelaamisessaan. Kamppareilla oli sen sijaan matkassa täysi rosteri ja peliä päästiin pyörittämään tasaisesti kolmella vaihtomiehellä.

Peli oli Kampparien hallussa heti ensimmäisestä minuutista lähtien ja mustat hallitsivat kenttätapahtumia melko selvästi. Vastustajalla ei ollut montaakaan vaarallista maalipaikkaa ja Kampparien puolustus torppasi uhrautuvasti nekin tilanteet, jotka Akilles sai maalille luotua. 

– Olihan se vähän yhteen maaliin pelaamista tällä kertaa. Teemana oli pelata koko 90-minuuttinen hyvällä asenteella ja kehittää omaa peliä. Siinä myös onnistuttiin. Jokainen pelaaja teki hyvin töitä ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Liike ja hyvä pallotempo säilyi läpi ottelun, eikä sorruttu liialliseen yksinkuljetteluun. Siitä iso kiitos pojille – kurinalaista tekemistä, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen kiitteli omiensa peliä.

Kamppareilla oli runkopelaajista poissa Aki Manninen, Karo Liimatainen, Marcus Ukkonen ja Aapo Pulkkinen. Nuoremmat paikkasivat kuitenkin hyvin ja saivat pelikokemusta isompien peleistä. 

– Onnistujista meiltä voisi mainita Leevin ja Nikon. Molemmilla oli hyvää tekemistä kentällä. Toki Elmeri nousi pisteiden valossa esiin. Seuraava peli Viitaniemessä JPS:ä vastaan tulee olemaan ihan eri luokkaa ja lähdetään haastamaan sarjan ennakkosuosikkia. JPS on laadukas ja luisteleva joukkue – aina vaarallinen vastustaja, valmentaja Pulkkinen totesi.

Akilles Kampparit 021 (09)

Kampparien maalit iskivät Elmeri Hämäläinen (7), Simo Huotelin (4), Jaakko Järvinen (3), Joonatan Hämäläinen (2), Niko Kauppinen (2), Veeti Pulkkinen (2) ja Topi Montonen.

Kauden 2022–2023 aiemmat otteluraportit:

12.12.2022 Nuorten Bandyliigan avausvoitto lumimyräkässä (Kampparit Helsinki YJ 32)

Sarjatilanne Jääpalloliiton tulospalvelussa