Maistuva voitto Jyväskylästä Nuorten Bandyliigassa

28.12.2022 | Juniorit, Otteluraportit

Kampparit matkasi vuoden 2022 viimeiseen Nuorten Bandyliigan otteluunsa vajaalla rosterilla ja kasassa oli vain yksi maalivahti sekä 10 kenttäpelaajaa.

– Loistava taistelu koko joukkueelta. Sovittiin, että puolustetaan tiiviisti, eikä lähdetty karvaamaan liian ylhäältä ja pelattiin muutenkin fiksusti. Iskettiin silloin, kun siihen tarjoitui mahdollisuus. Pallolliselle oli hyvin tarjonta ja maltettiin liikutella oikeaoppisesti palloa. Iskettiin vastaiskuilla. Näissä onnistuttiin tänään, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen iloitsi.

Kampparien pelissä oli toisen jakson alussa pieni notkahdus ja JPS pääsi johtoasemaan. Kampparit kuitenkin nousi tappioasemasta, kun joukkue malttoi tehdä sovittuja asioita. Ottelu oli kokonaisuudessaan mallikas esitys koko joukkueelta. 

Niko Kauppinen ja Topi Montonen jatkoivat hyvällä tekemisen tasolla Porvoon tavoin ja nuori Joonatan Hämäläinen raatoi kentällä laajalla säteellä. Lopussa numerot hieman repsahtivat muutamalla meidän onnenkantamoisella, mutta ottelu oli tiukka ja oli hyvää vääntöä, kuten Jipsin kanssa aina. Katsotaan uudenvuoden jälkeen revanssia sitten Hänskissä, valmentaja Pulkkinen totesi.

JPS – Kampparit 4–8 (2–3)

Kampparien maalit iskivät Elmeri Hämäläinen (3), Joonatan Hämäläinen (2), Jaakko Järvinen, Niko Kauppinen ja joukkueen kapteeni Topi Saukkonen.

Kauden 2022–2023 aiemmat otteluraportit:

Sarjatilanne Jääpalloliiton tulospalvelussa