Maajoukkueringeissä mukana hienosti kampparipelaajia

23.08.2017 | Bandyliiga, Juniorit, Yleinen

Bandy-kausi 2017/18 lähenee kovaa vauhtia ja jääpalloilijat ovat paiskineet kesän töitä alkavan kauden eteen.

Eri maajoukkueikäluokat alkavat seurajoukkueiden tapaan hahmottua, ja viime ja tällä viikolla joukkueiden nimilistoja on julkaistu laajalla rintamalla. Nimilistoilta löytyy totuttuun tapaan runsaasti mikkeliläisiä.

A-Maajoukkue

Suomen A-maajoukkue esiintyy ensimmäistä kertaa alkavalla kaudella Vetlandan turnauksessa 7.-10. syyskuuta. Päävalmentaja Antti Parviaisen nimeämässä ryhmässä ei ole varsinaista Kamppariedustusta, mutta Mustista alkavalle kaudelle Ruotsin pääsarjaan siirtyvät Juho Liukkonen (Vänersborg) ja Tuomas Liukkonen (Kalix) ovat odotetusti joukkueessa mukana. Myös kampparikasvatti Kimmo Kyllönen (Vänersborg) on totutusti ryhmässä mukana.

Tsemppiä alkavaan kauteen Lipi, Tumppu ja Kimmo!

Finbandy A-maajoukkue

Nuorisomaajoukkueet

Kamppareilla on komea edustus viime ja tällä viikoilla nimetyissä nuorisomaajoukkueissa.

P21-maajoukkue

Kampparipelaajista A-maajoukkueen tapaan kautensa Vetlandassa syyskuussa käynnistävään Ari Holopaisen ja Jari Kettusen luotsaamaan P21-maajoukkueeseen on valittu Kamppareiden Kalle Lempinen, Esko Liukkonen sekä Botniasta Kampparipaitaan siirtynyt Kasperi Hirvonen.

Onnentoivotukset herroille alkavaan kauteen niin mustassa kuin maajoukkueen sinivalkoisessa peliasussa!

Finbandy P21

P17-maajoukkue

P17-ikäluokkaa valmentaa tässä ikäluokassa tuttu parivaljakko Teemu Laitinen (HIFK) ja Jukka ”Yyki” Pulkkinen (Kampparit)

Joukkueen kausi huipentuu Uljanovskissa pelattaviin MM-kisoihin.

35 pelaajan tarkkailulistalle on nimetty viisi lupaavaa mikkeliläispelaajaa: Jere Kupiainen, Leevi Kukkasniemi, Karo Liimatainen, Eetu Pulkkinen ja Topi Saukkonen.

Tsemppiä pojille alkavaan kauteen!

Finbandy P17- maajoukkeesta

P15-maajoukkue

Nuorimmassa maajoukkueikäluokassa P15-pojissa nähdään P17:n tavoin mikkeliläisväriä niin valmennuksessa kuin pelaajaosastolla.

Lasse Pulkkinen (Kampparit), Jari Hattunen ja Timo Tiusanen muodostavat joukkueen valmennustrion ja joukkueen leiriryhmään on valittu kampparipelaajista Aki Manninen, Marcus Ukkonen, Lasse Korhonen ja Aapo Pulkkinen.

Onnea alkavaan kauteen Pojat!

Finbandy P15- leiriryhmästä

-LT-