Liity sinäkin Kannustajaksi – Osuuskauppa Suur-Savo tukee Kamppareita

Liity Sinäkin seuramme kannustajaksi!                                      

     

Osuuskauppa Suur-Savo on valinnut Mikkelin Kampparit vuoden 2024 Kannustajiin, jonka kautta jaetaan tukea lasten- ja nuorten harrastustoimintaan. Osuuskauppa Suur-Savo maksaa 40 000 euroa tukea vuodelle 2024 Kannustajiin valittujen lasten- ja nuorten yhdistysten kesken. Tuki valituille yhdistyksille määräytyy kunkin seuran kannustajiksi ilmoittautuneiden saamaan Bonukseen aikavälillä 1.1.-31.12.2024.

 

Kannustajaksi voi ilmoittautua 1.1.2024 alkaen osoitteessa s-kayttajatili.fi.

 

Kannustajaksi voi ilmoittautua myös Kauppakeskus Stellan S-Pankin toimipisteellä Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa.

 

S-Mobiilissa ilmoittautuminen tehdään seuraavasti:

  1. Kirjaudu S-mobiiliin
  2. Valitse Minä > Omat tiedot
  3. Valitse kohdan Asiakasomistajuus alta vaihtoehto Kannustajat
  4. Valitse tuettavien harrastustoimijoiden listasta yksi, jolle Osuuskauppa Suur-Savon maksamaa tukea haluat Kannustajana kasvattaa.

Vaikka kannustajaksi ilmoittautujan tulee olla Osuuskauppa Suur-Savon pääjäsen, kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan seuralle tukea maksettaessa. Jäsennumero löytyy S-Etukortista ja alkaa numerosarjalla 0524.

 

Seuramme kannustajiksi ilmoittautuneille maksetaan normaalisti oma, henkilökohtainen Bonus Osuuskauppa Suur-Savosta ja S-ryhmästä tehdyistä ostoista.

 

Kannustajien kautta maksettava summa on osuuskaupan maksama lisätuki yhdistyksellemme. Mitä enemmän yhdistyksellämme on kannustajia ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä suurempi on yhdistyksellemme maksettava tukisumma.

 

Sinun ei tarvitse olla Kamppariaktiivi eikä edes seuran jäsen liittyäksesi tukijaksi! Yllytä kannattajaksi myös lähipiirisi ja tuttavasi!

 

Lisätietoja antaa Kamppareiden toiminnanjohtaja Jarkko Vahvaselkä 0440 176333.