Kampparijunnujen yhteistreenit Hänskissä

20.10.2017 | Juniorit, Yleinen

Kampparit järjesti kauden ensimmäiset juniorien yhteistreenit Hänskissä torstaina 19.10.2017. Edustusjoukkueen ja P21 pelaajen vetämiin treeneihin osallistui pelaajia kaikista juniorijoukkueista ja jääpallokoulusta.

Viime aikojen sateet olivat onneksi tauonneet, kun viileän torstai-illan hämärtyessä Hänski täyttyi innokkaista junioreista ja heidän vanhemmistaan sekä joukkueiden valmentajista, joukkueenjohtajista ja huoltajista. Kamppareissa pelaa tällä kaudella noin 150 junioria (ikäjakauma 2-20 vuotta), joista ilahduttaavan moni pääsi osallistumaan kauden 2017-2018 ensimmäisiin yhteistreeneihin.

Edustusjoukkueen ja P21 pelaajien vetämät kuivaharjoitukset toteutettiin seitsemällä eri rastilla. Ohjelmassa oli porrastreeniä, tekniikkaa mailan ja pallon kanssa, ketteryyttä, kuntopiiri, loikkia, jalkapalloa pienpelinä sekä intervellaja.

Jääpallokoululaiset treenasivat isompien tavoin, ollen treenien värikkäin ja iloisin ryhmä. Rasteilla harjoitteet sovellettiin pienimmille mustille sopiviksi ja kuntopiirissäkin jääpallokoululaisten nauru ilahdutti katsojia.

Junioreiden treenatessa valmentajilla ja muilla toimijoilla oli aikaa käydä yhdessä läpi kauteen valmistautumista ja Hänskin jäätreenien toteutussuunnitelmia.

Kampparien juniorijoukkueet odottavat jo malttamattomana talvea ja Hänskin isolle jäälle pääsyä. Valmistautuminen kauteen on mennyt suunnitelmien mukaisesti ja pian ensimmäiset joukkueet pääsevätkin jo tositoimiin. Kampparit P15 musta -joukkue suuntaa vajaan kahden viikon päästä Ruotsiin Bollnäsissä pelattavaan Mini World Cup -jääpaloturnaukseen, jossa Ruotsin, Suomen, Venäjän ja Norjan parhaat P15-ikäluokan joukkueet ottavat mittaa toisistaan.

Kampparit on valmiina kauteen – musta!

Kuvat: Kari Nuolinko

Katso lisää kuvia Kampparit Juniorit Facebookista.