Kamppareille hopeaa U14 SM-lopputurnauksesta

U14 Kampparit/Musta hienosti SM-hopealle!

 

Tuore hopeajoukkue mitalit kaulassaan

 

U14-ikäluokan Jääpallokausi  huipentui SM-lopputurnaukseen, joka pelattiin Jyväskylässä 8.-10.3.

 

Turnaukseen lähdettiin kahdella joukkueella, Mustalla ja Valkoisella. Molemmat joukkueet taistelivat hienosti viikonlopun lävitse.

Valkoinen joukkue osallistui ainoana haastajana turnaukseen ja sen kehityskaari on ollut huikea!

Musta joukkue pelasi nousujohteisen turnauksen ja pelasi puhtaalla pelillä itsensä välieriin, jossa sunnuntaiaamuna kaatui JPS numeroin 3-1.

Finaalissa vastaan asettui jo ennakkoon kovaksi tiedetty Veiterä. Finaalin avausjaksolla hivenen jännittynyt Kampparijoukkue ei kyennyt parhaaseen peliinsä ja hyvin luisteleva Veiterä pääsi viiden maalin karkumatkalle. Toisella jaksolla Kampparit heräsi taistelemaan ja toinen puolikas oli tuntuvasti parempi. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan ottelu päättyi Veiterän 6-1 voittoon.

Joukkue taustoineen on kuitenkin erittäin tyytyväinen turnausviikonloppuun ja kauteen kokonaisuudessaan.

 

Valkoisen joukkueen tsempparipelaajaksi valittiin Veikka Rautio ja Mustan tsemppari oli Eemil Toivanen.

 

Järjestäjän toimesta koko turnauksen parhaana pelaajana palkittiin Kamppareiden Jenna Kastevaara.

 

Hopeajoukkueessa pelasivat

Santtu Myyryläinen, Jaakoppi Paasonen, Viljo Hatakka, Joel Hänninen, Arttu Hintsanen, Tuukka Vitikainen, Otso Kellberg, Eemil Toivanen, Jenna Kastevaara, Ville Niiranen ja Sylvi Roivas

 

U14-joukkueen hopeamitali täydensi Kamppareiden uskomattoman juniorikauden mitalisaldon peräti neljään – U14 hopeaa, U16, U18 sekä U21 kultaa…

Toki menestystä ei kannata mitata pelkästään mitalien määrällä. Seuran ja lajin kannalta on hieno saavutus ja menestyksen mittari  myös se, että seuralla oli jälleen joukkueet kaikissa liiton sarjoissa.

 

Teksti ja kuvat: Maria Hatakka