A-junnut haki pisteet Jyväskylästä lauantaina

27.01.2022 | Juniorit, Otteluraportit

Edellisen kohtaamisen tapaan sekä Kamppareilla että JPS:llä oli ennakkoon muutama poissaolo aloituskokoonpanosta myös Jyväskylässä 22.1.2022 pelatussa Nuorten Bandyliigan kohtaamisessa. Ottelun kulku noudatti pitkälti samaa kaavaa kuin edellinen kohtaaminen kolme päivää aiemmin Hänskissä.

Ottelussa nähtiin vauhdikasta pelaamista, jossa tilanteita luotiin molemmissa päissä kenttää. JPS lähti otteluun aavistuksen enemmän puolustuksen kautta ja luotti jälleen vastaiskuihin. Tauolle mentiin Kampparien yhden maalin johtoasemissa.

– Tässä ottelussa oltiin ehkä aavistuksen verran hallitsevampia ja pidettiin enemmän palloa. Hyökättiin laajemmalla rintamalla kuin vastustaja. Saatiin myös luotua koko 90-minuuttisen ajan vaarallisia maalipaikkoja JPS:n päätyyn. JPS:n hyökkäykset kulkivat hyvin pitkälti Tuukka Ässämäen kautta, mutta ne ovat toki aina vaarallisia, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen kertasi ottelun tapahtumia.

Kampparit pelasi melko kypsästi koko 90-minuuttisen ottelun ja puolusti joukkueena hyvin. Pallollinen peli on mennyt viime peleissä parempaan suuntaan. Nuoret pelaajat saivat jälleen vastuuta kokeneempien pelurien poissaolojen vuoksi. Paavo Hatakka teki ottelussa ensi esiintymisen Nuorten Bandyliigassa varsin mallikkaasti ja tuliaisina oli jopa maalimerkintä ottelupöytäkirjaan. 

JPS – Kampparit 3-7 (2-3). Kampparien maalit iskivät Topi Montonen, Joonatan Hämäläinen, Jaakko Järvinen, Aapo Pulkkinen (3) ja Paavo Hatakka.

Kampparit U21 kohtaa torstaina 27.1. Akilleksen Hänskissä. Ottelun voi katsoa aiempien kotiottelujen tapaan suorana SolidSportin kautta.

Kuvat: Ese Korhonen