Viikonloppuna kampparipelaajia P17-maajoukkueleirillä Mikkelissä

22.01.2020 | Etusivu, Juniorit

Jääpallon P17-maajoukkue leireilee Mikkelissä 24.-26.1.2020. Mukana on viisi kampparipelaajaa: Leevi Attenberg, Elmeri Hämäläinen, Jaakko Järvinen, Aapo Pulkkinen ja Marcus Ukkonen. P17 MM-kisat pelataan Ruotsin Lidköpingissä 13.-15.3.2020.

P17-maajoukkueen valmentajat Timo Tiusanen (Oulu) ja Lasse Pulkkinen (Mikkeli) ovat tyytyväisiä, että P19 MM-kisoissa leirin aikaan pelaavaa maalivahti Lasse Korhosta (Kampparit) lukuun ottamatta koko valittu joukkue pääsi mukaan Mikkelin leirille. Viime hetken muutoksen vuoksi Eetu Jaatisen (OLS) tilalle leirille nousi Kampparien Jaakko Järvinen. P17-maajoukkueen taustalta löytyy lisää mikkeliläisiä, sillä myös joukkueen huoltaja Mika Ukkonen edustaa sarjajoukkueessa Kamppareita.

Valitussa ryhmässä on monta potentiaalista lopullisen MM-kisajoukkueen pelaajaa ja leirillä onkin ryhmäytyminen ja joukkuehengen luominen isossa roolissa.

– Tietoisesti supistettiin leiriryhmää, jotta saadaan ajettua meidän joukkueen omaa peliajatusta sisään. Toki joukkueeseen on mahdollista tulla vielä leirin ulkopuoleltakin, ei tämä vielä lopullinen kokoonpano ole. MM-kisat on vasta SM-sarjakauden jälkeen, joten näytönpaikkoja riittää leirin ulkopuolelle jääneillekin, valmentaja Lasse Pulkkinen kertoo.

Leirin aikana maajoukkueen on tarkoitus pelata 1-2 ottelua Kampparien P17/P21 joukkuetta vastaan, joten valmentajat pääsevät tarkkailemaan pelaajia ja hiomaan omaa peliajatusta. Mikkeli antaa hyvät puitteet maajoukkueleirin pitämiselle.

La 25.1. klo 18.30 ja su 26.1. klo 11 Kampparit P17/P21 – P17-leirijoukkue harjoitusottelut Hänskissä – tule kannustamaan!

Liiton tiedote P17-maajoukkueleiristä ja koko leirijoukkueen kokoonpano.

Teksti: Mari Ukkonen
Kuva: Kati Attenberg