U21 runkosarja käynnistyi Kampparien osalta kahdella tappiolla

24.12.2021 | Juniorit, Otteluraportit

Kampparit U21 pelasi ennen joulua kaksi Nuorten Bandyliigan runkosarjan ottelua.

Kampparit U21 aloitti runkosarjan Oulunkylässä Helsinki YJ:tä vastaan 1.12. Hyvissä jääpallo-olosuhteissa, kirpakassa talvisäässä pelattu ottelu oli varsin tasainen. Tauolle mentiin Kampparien 3–1 johtoasemissa.

Toisella jaksolla Kampparien peli vähän hajosi, ja yhteisten treenien puuttuminen näkyi syöttöpelin ja joukkueen yhtenäisyyden hakemisena.

– Meillä iso ongelma oli siinä, että syöttöjä ei saatu omille. Peli meni lopussa vähän väkinäiseksi yrittämiseksi, vaikka maalipaikkoja olisi ollutkin. Palloa pitäisi liikuttaa enemmän ja olla yhtenäisempi joukkueena. Läpiajojakin oli, mutta viimeistelyssä oli ongelmaa. Vastustajan maalilla Eelis oli toki todella hyvä, Kamppparien valmentaja Lasse Pulkkinen summasi.

Helsinki YJ:n 5–4 voitto varmistui kulmalyönnistä tehdyllä maalilla 79.peliminuutilla. Onni Auttisen tekemän maalin syötti kampparikasvatti Eetu Pulkkinen. Kampparien maalit tekivät Elmeri Hämäläinen, Aki Manninen, Aapo Pulkkinen ja Leevi Attenberg.

Helsinki YJ – Kampparit 5-4 (1-3)

Jouluviikon alkajaisiksi Kampparit vieraili maanantaina 20.12. Jyväskylässä, jossa vastassa oli viime kauden finaalivastustaja JPS. Ottelu oli jälleen varsin tasainen, mutta tulosta isännät tekivät paremmalla prosentilla. JPS rankaisi maaleilla Kampparien virheistä ja tauolle mentiin isäntien 3–1 johdossa.

– Vastustaja sai neljä maalia meidän karkeista virheistä. Siihen päälle JPS:n rankkari. Meillä oli jälleen runsaasti maalipaikkoja, paras terä viimeistelystä oli vaan edelleen kateissa. Taidettiin saada 12 kulmaa, mutta yhtään maalia niistä ei tehty. Se jättää parantamisen varaa. JPS:n Tuukka Ässämäki on todella taitava pelaaja ja jos hänelle jättää tilaa, hän viimeistelee armotta, Lasse Pulkkinen totesi.

Isäntien Tuukka Ässämäki iski ottelussa peräti neljä maalia ja JPS vei ottelun 5–4. Kampparien maalit tekivät Niko Kauppinen, Topi Saukkonen ja Elmeri Hämäläinen.

JPS – Kampparit 5-3 (3-1)

Nuorten Bandyliiga jatkuu Kampparien osalta joulun jälkeen maanantaina 27.12., kun JPS saapuu Hänskiin ja Kamppareilla on uusi mahdollisuus haastaa mestarisuosikki.

Hyvää ja rauhallista joulua 🎅

1.12. pelatusta ottelusta otettuja kuvia joukkueen Instagramissa.