U16-ikäluokan SM-lopputurnaus viikonvaihteessa Mikkelissä

24.02.2022 | Etusivu, Juniorit, Yleinen

SM-lopputurnaus tuo U16-joukkueet Mikkeliin viikonvaihteessa

 

 

Hänskissä pelataan vauhdikkaita junioriotteluita perjantaista sunnuntai-iltaan saakka.  Välipalana on lauantaina tarjolla Bandyliigan välieräottelu Kampparit-Veiterä.

 

Mikkelissä nähdään viikonvaihteessa jääpallojunioreita, sillä kaupungissa pelataan Jääpalloliiton U16-ikäisten junioriturnaus.

Järjestelyistä vastaa Mikkelin Kampparit ry:n organisaatio yhdessä Suomen Jääpalloliiton (SJPL) kanssa.

Turnaus käynnistyy perjantaina 25. helmikuuta kello 13.30. Avausottelussa ovat vastakkain Mikkelin Kampparit ja Helsingin IFK. Pelejä pelataan Hänninkentällä kaikkiaan 16 aina sunnuntaihin saakka. Loppuottelu ja pronssiottelut ovat sunnuntaina iltapäivällä.

Pe 25.2.2022
13.30  Kampparit – HIFK
15.05  JPS- Veiterä
16.40  WP-35 – Narukerä
18.15  Veiterä – Kampparit
19.50  Vesta – WP-35
La 26.2.2022
9.00   JPS – HIFK
10.35  Narukerä-Vesta
12.10. HIFK- Veiterä
17.30  Kampparit- JPS
Sunnuntaina klo 9.00 alkaen pelataan välierät, sijoitusottelut ja mitalipelit.
Pronssiottelu käynnistyy klo 13.45 ja turnauksen finaali klo 17.15

 

Turnaus keskeytyy hetkeksi lauantaina iltapäivällä, sillä Mikkelissä pelataan Bandyliigan välieräottelu Kampparit-Veiterä. Tämä ottelu alkaa Hänskissä klo 15.00.  Junioriturnaus jatkuu Bandyliigan ottelun jälkeen.

 

Turnaus tuo Mikkeliin kaikkiaan kuusi vierasjoukkuetta. U16-turnauksen pelaajat ovat pääasiassa 2006 ja 2007 syntyneitä, mukana on myös muutamia nuorempia pelimiehiä

Kampparien lisäksi turnauksessa pelaavat Veiterä Lappeenrannasta, WP-35 Varkaudesta, Narukerä Porista, JPS Jyväskylästä sekä HIFK ja Vesta Helsingistä.

Junioriturnaus näkyy ja kuuluu myös Mikkelin katukuvassa. Mikkelin kaduilla liikkuu viikonvaihteessa noin 150 vierasta pelaajat ja toimihenkilöt yhteen laskien.

Tapahtumasta on pystytty rakentamaan kompakti, käytännöllinen kokonaisuus kun kenttä ja oheispalvelut sijaitsevat lähekkäin, kävelymatkan etäisyydellä toisistaan. Joukkueet majoittuvat pääasiallisesti hotelli Vaakunassa ja ruokailevat Hallitustorilla, jossa ruokailusta vastaa Kahvila Toripulu.

Järjestelyissä on mukana joukko Kamppareiden tuttuja yhteistyökumppaneita.

Kampparit kiittää Mikkelin Kaupunkia avusta tapahtuman järjestelyissä. Kenttäjärjestelyiden lisäksi Kaupunki on yhdessä Renta-konevuokraamon ja ESE:n kanssa järjestänyt Hänninkentän parkkialueelle parakit, jotka palvelevat joukkueiden huolto- ja pukukoppeina.

Valtakunnallinen turnaus on Kamppareille iso ponnistus. Seuran puolesta ennakkovalmisteluista on vastannut seura-aktiivien ryhmä, mutta turnauksen aikana järjestelyissä tekee arvokasta talkootyötä noin kolmisenkymmentä henkeä.

 

Turnaus alkaa perjantaina klo 13.30. Ensimmäisessä ottelussa ovat vastakkain kotijoukkue Kampparit ja Helsingin IFK.

Kampparijunioreja valmentaa kolmikko Tero Kumela, Joonas Immonen ja Heikki Tähtinen. Joukkueenjohtajina toimivat on Lauri Tikanoja ja Minna Tapio,huollosta vastaavat Jarkko Tapio ja Jarmo Krasila.

 

Kamppariryhmä on ikäluokkansa runkosarjan voittaja ja joukkue kuuluu ennakkosuosikkeihin.

 

Turnauksen isäntäseuran tavoitteena on pelata ehjä viikonloppu omalla hyvällä tasolla. Tikanoja muistuttaa, että kisat on aina eri juttu.

– Töitä on tehty kovasti ja alkusarja meni hyvin. Lopputurnauksessa on varmasti kovia pelejä edessä. Panokset kasvaa ja alkusarjan normaalia lyhemmällä peliajalla on oma merkityksensä, pitää pystyä keskittymään omaan tekemiseen ja pelata tosissaan, ottelu kerrallaan.

– Jos kaikki menee putkeen, on meillä kaikki mahdollisuudet pelata sunnuntain finaalissa. Toivottavasti saadaan viikonloppuna Hänskiin paljon yleisöä ja kovaa kannustusta, lauantain ja sunnuntain säätkin näyttävät hienoilta, sanoo Tikanoja.

 

Ilmainen sisäänpääsy, Kampparikioski palvelee koko turnauksen ajan

Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata kaikki turnauksen ottelut suorina nettilähetyksinä SOLIDSPORT/Kampparit

 

 

Teksti: Kampparit/tiedotus, turnauslogo: Ese&Tiina Korhonen