P21 tasapeliin JPS:n kanssa

11.01.2018 | Juniorit

Kampparit – JPS 8-8 (3-6)

Hyvissä olosuhteissa pelattu ottelu alkoi tasaisissa merkeissä kummankin joukkueen luodessa muutama hyvä maalipaikka, joista vierasjoukkue sai maalihanat auki ja 24-minuutin kohdalla oli peli 0-3. Eemeli Suontakanen kavensi melkein heti tämän jälkeen tilanteeksi 1-3. Sitten sattui erittäin huono hetki isännille – ei noudatettu sovittua pelitapaa ja tästäkös Jipsin peli alkoi rullaamaan, neljään minuuttiin 3-maalia ja tilanne jo 1-6 vieraille. Tähän väliin aikalisä, jotta saatiin oma peli kasaan, peli parani ja Kampparit sai 2 nopeaa maalia Leevi Kukkasniemen ja Kalle Lempisen toimesta, 3-6 tilanteesta puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi taas tasaiseen tapaan kummankin joukkueen rakennellessa hyökkäyksiä toistensa maalille. JPS meni rangaistuslyönnistä 3-7 johtoon, kun ottelua oli pelattu 51-minuuttia. Kymmenen minuuttia mentiin taas tasaiseen tahtiin, mutta sitten onnistui Kamppareiden Karo Liimatainen maalinedustalta, tilanteeksi 4-7. Kun ottelua oli vartti jäljellä alkoi isäntien nousu: Jimi Siiteri röyhkeästi haastoi Jipsin puolustuksen ja pujotteli maalintekoon, Lempinen painoi pallon maaliin kulmalyönnistä, Kukkasniemi tasoitti ja Henrik Honkanen pamautti mustat johtoon, kun ottelua oli jäljellä enää 6-minuuttia. JPS otti aikalisän ja alkoi puskea vaarallisesti kohti Kamppareiden maalia ja lopulta JPS.n Tatu Ässämäki tasoitti pelin 8-8 ottelun lisä-ajalla.

Kalle Lempinen 2+2, Leevi Kukkasniemi 2+2, Henrik Honkanen 1+0, Jimi Siiteri 1+0, Karo Liimatainen 1+0, Eemeli Suontakanen 1+0, Esu Rytkönen 0+1, Vili Korhonen 0+1.

Nuorten bandyliiga jatkuu ensi keskiviikkona 17.1., kun Kampparit suuntaa Porvoon Akilleksen vieraaksi.

Teksti: Topi Rytkönen