P21 SM-pronssille kotiyleisön edessä

Kampparit P21 päätti kauden voittoon ja pronssimitaleihin kotiyleisön edessä. 

Kampparit lähti välieriin runkosarjan voittajana, mutta kauden heikoin peli osui välierään ja jatkoaikatappio merkitsi pronssiottelua kotiyleisön edessä. Maanantaisen välierätappion harmitus oli unohdettu ja Kampparit lähti sisuuntuneena taistelemaan pronssista Botnia/HIFK yhdistelmäjoukkuetta vastaan.

Pronssiottelun ensimmäinen puoliaika pelattiin sankassa lumisateessa, joten maalivahdit joutuivat heittämään pitkää, eikä palloa päästy pahemmin jään pinnassa liu’uttamaan. Hieman tylsän puolikkaan jälkeen tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Tauon jälkeen lumisade jatkui, mutta hiljeni pelin edetessä. Päästiin näkemään varsinaista jääpallon joukkuepeliäkin ja Kampparit pääsi maalien makuun. Esu Rytkösellä näytti olevan hyvä maalipaikka, mutta Esu luki peliä hyvin ja syötti vapaana olevalle Ville Särkälle, joka maalasi illan ensimmäisen. Kotijoukkueen peli vapautui avausmaalista ja reilut kymmenen minuuttia myöhemmin Särkkä iski toistamiseen, tällä kertaa Ville Hämäläisen syötöstä. Sama kaksikko teki tulosta vielä kertaalleen ja Särkän hattutemppu sinetöi Kampparien SM-pronssin lukemin 3-0 (0-0).

– Ennen kautta laitettiin tavoitteeksi, että ollaan finaalissa. Runkosarja pelattiin hyvin, mutta välierässä ei oltu ihan parhaimmillamme, eikä onnikaan ollut myötäinen. Hyvä päättää kuitenkin kausi mitaliin ja voitolliseen peliin, mutta ei tänään ollut epäselvyyttä siitä kumpi on parempi, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen pohti.

Kauden aikana haasteita aiheutti loukkaantumiset ja yhteisten harjoitusten puute, sillä joukkueessa on paljon edustusjoukkueen pelaajia ja P17 mustan pelaajia, joilla on omat harjoitukset ja pelit. Lopputulokseen pitää olla tyytyväinen – Kampparit pelasi joukkueena ja taisteli palloista hyvällä asenteella. Suurimmalla osalla pelaajista kausi jatkuu vielä joko P17 välierässä ja mitaliottelussa tai Bandyliigan jatko-otteluissa.

Pronssiottelussa Kampparit P21 kokoonpanossa pelasivat Elmeri Hämäläinen, Ville Hokkanen, Ville Hämäläinen, Mikko Pulkkinen, Severi Noponen (C), Juho Waris, Aapo Pulkkinen, Esu Rytkönen, Jaakko Kyllönen, Jere Korhonen (mv, A), Topi Saukkonen (A), Lasse Korhonen (mv), Ville Särkkä, Eemeli Metelinen, Marcus Ukkonen ja Vili Korhonen.

Lisäksi joukkueeseen kuuluvat Karo Liimatainen, Jaakko Järvinen, Leevi Attenberg ja Aki Manninen. Joukkuetta valmentaa Lasse Pulkkinen ja Mika Ukkonen. Joukkueenjohtajana toimii Hannu Korhonen ja viestintää hoitaa Mari Ukkonen.

Kiitos kannustajille, kotiväelle ja tukijoille!

Teksti ja kuvat: Mari Ukkonen