P21 käynnisti kauden kotivoitolla

26.11.2019 | Juniorit, Otteluraportit

Kampparit P21 kohtasi kotiavauksessa WP35/JPS yhdistelmäjoukkueen maanantaina 25.11.2019. Ensimmäinen jakso oli mustilla hakemista, mutta toisella jaksolla otteet paranivat ja Kampparit vei voiton lukemin 5-1 (3-1).

– Ensimmäisellä jaksolla syötöt menivät minne sattui ja ajoitukset oli huonoja. Hyökkäyksiin lähtö kesti liian pitkään ja liikesuunnat oli liiaksi kohti omaa maalia. Puskettiin liikaa keskelle, vaikka ennen peliä oli puhe, että käytetään leveys hyödyksi, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen tuskaili.

Toisella jaksolla kotijoukkueen otteet paranivat ja joukkue sai hyvien hyökkäyksien myötä luotua tukun hyviä maalipaikkoja.

– Hieman muutettiin karvausta ylemmäksi ja aktiivisemmaksi, ja saatiin siten luotua paremmin painetta vastustajan alakertaan. Onnistumisprosentti ei tilanteisiin nähden ollut kuitenkaan hyvä ja paremmalla viimeistelyllä loppulukemat olisivat olleet suuremmat. Päästiin kuitenkin hyvin maalipaikoille. Kulmia tullaan treenaamaan jatkossa, nyt 16 kulmasta ei tehty yhtään maalia, vaikka pöytäkirjaan yksi olikin merkitty, Pulkkinen summasi.

Puolustuksessa kolmikko Vili Korhonen, Topi Saukkonen ja Juho Waris pelasi jämäkästi ja katkoi hyvin hyökkäyksiä. Kampparien maalintekijät ottelussa olivat Aapo Pulkkinen (2), Vili Korhonen, Ville Särkkä ja Eemeli Metelinen.

Ensimmäisissä otteluissa näkyy aina pelien puute. Kampparien P21 joukkueen pelaajat treenaavat edustusjoukkueen ja P17 joukkueen mukana, joten yhteisten harjoitusten vähäisyyden vuoksi peleissä joudutaan hiomaan kuvioita. Joukkueessa on kuitenkin hyvä ja positiivinen vire, joten tästä on hyvä jatkaa.

Lisätietoja: