P21 Kampparit pronssiotteluun

23.02.2018 | Juniorit

Kampparit matkusti torstai-iltana Jyväskylään välierään JPS:n vieraaksi. Kumpikin joukkue kärsi hieman pelaajamenetyksistä flunssa-aallon takia.

Peli käynnistyi kotijoukkueen pallonhallinnalla, mutta Kampparit puolustivat kurinalaisesti. Yhden tilanteen nukahduksen takia kotijoukkue siirtyi  johtoon. Peli tasoittui tämän jälkeen ja Kalle Lempinen toi mustat tasoihin. Jipsille tuomittiin ensimmäisellä jaksolla myös rangaistuslyönti, joka selkeästi kävi maalin takaraudassa ja kimposi takaisin sieltä kentälle, tuomarit eivät tätä nähneet ja tauolle mentiin tasalukemissa.

Toinen jakso alkoi täysin kotijoukkueen hallinnalla. Tuntui, että mustilta jäivät jalat ja ajatukset pukukoppiin paitsi maalivahti Jere Korhosella, joka otti tärkeitä koppeja ja piti mustia pelissä. Kuitenkin isäntäjoukkue sai pallon kertaalleen maaliin ja Kampparit sortuivat tämän jälkeen kahteen perättäiseen jäähyyn. Tämä ei tuntunut kiriä hidastavan ja Lempinen hienolla yksilösuorituksella tasoitti pelin 2-2 tilanteeseen.

Sitten tapahtui tuomareilta erehdys: Jipsin pelaaja löi pallon ohi maalista ja pallon osuessa pallokoppaan se kimposi takaisin kentälle, Korhonen oli jo menossa hakemaan uutta palloa peliin maaliheiton vuoksi, kun Jipsin kaveri laittoi pallon suhteellisen rauhassa maaliin. Kamppareiden peli sekoittui tästä entisestään ja isännät menivät kulmalyönnilla ja pelitilanne maalilla jo 5-2 johtoon.

Kampparien penkkiväki otti tässä vaiheessa aikalisän ja mustat alkoivat luomaan painetta jyväskyläläisten päätyyn monen pelaajan voimin. Kampparit kaventi vielä pelin 5-3 lukemiin Korhosen heittokäden puhuessa Lempisen läpiajoon. Riskillä pelaaminen ei tuottanut enempää tulosta ja kotijoukkue pääsi vielä kaunistelemaan lukemat 6-3 ja näin ollen Kampparit pronssiotteluun.

Toisessa välieräottelussa Veiterä voitti Akilleksen 8-2.

Nuorten bandyliigan mitaliottelut Lauantaina 3.3

  • Porvoon pronssiottelu Akilles – Kampparit
  • Finaali JPS – Veiterä

Teksti: Topi Rytkönen