P21 Kampparit Palasi Voittokantaan

01.02.2018 | Juniorit

Mikkelissä keskiviikko iltana väännetty nuorten bandyliigan ottelu Kampparit – Wp-35 päättyi isäntien niukkaan 4-3(2-2) voittoon.

Ensimmäinen jakso pelattiin hyvinkin tasaisesti kummankin joukkuuen lopulta osuessa kahdesti verkonperukoille. Vieraat hakivat pitkillä pystysyötöillä ja flipeillä palloa isäntien puolustuksen taakse ja onnistuivat tässä hyvin, mutta maalissa läpi ottelun hyviä torjuntoja napsinut Jere Korhonen piti lukemat kurissa. Kampparit piti palloa enemmän ja rakenteli välillä oivilla syöttökombinaatioilla hyviä tilanteita Wp:n maalille.

Toinen jakso ehti vanheta 4-minuuttia kun vieraitten Kristian Paukkonen syötti Sakke Herrasen pelin hienoimmalla syötöllä maalintekoon. Sisuuntunut Kampparit kuitenkin otti taas pallonhallinnan itselleen ja Kalle Lempinen tasoitti ottelun hienolla yksilösuorituksella! Wp sai rangaistuslyönnin kun ottelua oli pelattu 67-minuuttia ja Korhonen nappasi Paukkosen lyönnin kiinni. Vartti ennen pelin loppua Wp vyöryi usealla pelaajalla kohti Kampparien maalia ja tilanteen käytti hyväkseen maalivahti Korhonen, joka antoi heittokäden puhua, heitti Lempisen maalintekoon ja voittolukemat kirjattiin tasaisen loppuväännön jälkeen isännille 4-3 lukemin!

Lempinen (3), Severi Noponen (1)

Elintärkeät pisteet jatkopaikan kannalta. Kampparit nousivat sarjataulukossa neljänneksi, kun runkosarjaa on jäljellä 2-ottelua. Lauantaina pelit jatkuvat Hänskissä kun vastaan luistelee Porvoon Akilles kello 18:30!

Teksti: Topi Rytkönen