P21 kairasi pakkovoiton Varkaudesta

06.02.2018 | Juniorit

Kamppareilla oli tänään edessään pakkovoitto, mikäli joukkue halusi säilyttää toivonkipinän Nuorten bandyliigan mitalipeleihin. Loppulukemat 1-3 (0-0) osoitti, että Kamppareilla oli enemmän taistelutahtoa kuin isännillä Varkaudessa.

Peli käynnistyi kummankin joukkueen puolustaessa kurinalaisesti omaa maaliaan. WP3 5 oli tällä jaksolla pelillisesti parempi, mutta maalissa debyytin tehnyt Kampparien nuori Lasse Korhonen napsi varmasti muutamat vaaralliset tilanteet. Kumpikaan ei maalinteossa onnistunut ja näin ollen mentiin jännästä 0-0 tilanteesta puoliajalle.

Toisella jaksolla Kampparit alkoi pitämään enemmän palloa ja pallolliselle pelaajalle saatiin apuja. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin Leevi Kukkasniemen toimiessa maalintekijänä 59. peliminuutin kohdalla – hyvä syöttö laitaan, siitä haasto keskelle ja pallo varmasti maaliin.

Minuutti ensimmäisestä maalista ja sama herra oli taas maalinteossa, tällä kertaa Kalle Lempisen laittaman millintarkan pitkän pallon tullessa lapaan. Viisi minuuttia myöhemmin vei Lempinen vieraat jo 0-3 johtoon oivallisen kulmakikan päätteeksi. WP kavensi muutama minuutti myöhemmin kulmalyönnistä, ja painoi kohti Kampparien päätyä hyvällä luistelulla koko loppupelin, mutta puolustus kesti. Näin ollen kaksi pistettä Mikkeliin.

Kampparit P21 pelasi siis tänään viimeisen runkosarjaottelunsa ja on nyt sarjataulukossa neljännellä sijalla. Porin Narukerä on mikkeliläisiä neljä pistettä jäljessä, mutta Narukerällä on vielä kolme runkosarjan ottelua jäljellä.

Teksti: Topi Rytkönen