P17 voittoputki katkesi keskiviikkona

07.02.2018 | Juniorit

P17 kohtasi SM-alkusarjan kärkikamppailussa keskiviikkoiltana Hänskissä Hifkin. Ottelun lähtöasetelmat olivat, että voitolla Kampparit varmistaisi SM-alkusarjan voiton ja SM-loppupelit Hänskiin.

Vierasjoukkueen kokoonpano oli muuttunut edellisestä kohtaamisesta paljon eli riviin palasivat maalivahti Eppu Talvinko, kiekosta Julius Huttula, Veeti Louhos, Kalle Ervasti sekä Nässjö IF:n Patrick Backman.

Kotijoukkue oli myös parhaalla nuorella rosterilla, kun sairastupa oli tyhjetynyt ja Aki Manninen palasi takaisin riviin. Hifk oli lukenut hyvin kotiläksynsä ja otti tilan pois kotijoukkueen pelinrakentelulta. Hifkin hyvä ohjauspeli ja tilannekovuus sekoittivat kotijoukkueen pelin. Puoliajalle mentiin 2-3 lukemissa.

Toisella puoliajalla mentiin pitkään samoissa lukemissa, kotijoukkueelle tarjottiin tasoitusmahdollisuutta rangaistuslaukauksen muodossa, mutta tällä kertaa ei saatu palloa maaliin. Myös ensimmäisellä jaksolla tuhlattiin rangaistuslaukaus, jonka maalivahti Talvinko torjui. Kotikoukkueen maalivahti Lasse Korhonen piti parilla hyvällä lähitorjunnalla isännät pelissä mukana loppuun asti.

Hifkin Leevi Laitinen teki 2-4,  joka samalla katkaisi kotijoukkueen loppukirin. Hänskissä nähtiin vauhdikas P17 ottelu, mutta näitä otteluja on aivan liian vähän. Hifk oli tänään parempi ja ansaitsi voiton lisäksi myös vahvan suosikkiaseman Suomen mestariksi.

Kampparit pelaa viimeisen SM-alkusarjan ottelun tänään torstaina klo 20 Porvoon Pallokentällä.

Lisätietoja:

Teksti: Jukka Pulkkinen