P17 SM-mitalipelit viikonloppuna Hänskissä

08.03.2017 | Juniorit

P17 SM-mitalien kohtalo ratkaistaan viikonloppuna Mikkelissä. Kotijoukkue toimii järjestäjänä, koska voitti SM-alkulohkon ja näin ollen varmisti paikan suoraan välieriin. Lauantain ensimmäisessä välierässä klo 12 kohtaavat Kampparit – Porvoon Akilles ja toisessa klo 15 JWPS/Yj (JPS ja WP35 yhdistelmäjoukkue) – Hifk.

Kamppareilla on kaikki pelaajat käytössä viikonloppuna ja näinollen tilanne näyttää hyvältä. Yritetään saada lauantain välierään kauden paras peli-ilme ja ennenkaikkea pallotempo. Eniten omassa pelaamisessa on parannettavaa syöttöpelissä vastustajan kenttäpuoliskolla, pelaajien täytyy olla lähempänä toisiaan ja välttää pitkiä kuljetuksia. Pyritään jatkamaan  Kampparit P15 Oulun SM-kisoissa loistaneen joukkueen esimerkkiä! Porvoon Akilleksesta löytyy muutamia hyviä yksilöjä kuten Akseli Laakkonen ja Rasmus Fridolfsson, joita kannattaa tarkkailla.

Toisessa välierässä kohtaavat klo 15 JWPS/YJ – Hifk. Molemmissa joukkueissa on useita nuorisomaajoukkuepelaajia ja luvassa on erittäin tasainen ottelu. Hifk varmisti paikan välieriin kukistamalla Porin Narukerän jatkoajalla keskiviikkona Helsingissä.

Sunnuntain mitalipelit ovat klo 12 pronssiottelu ja klo 15 loppuottelu.

Tervetuloa kannustamaan mustat voittoon!