P17 päätti SM-alkusarjan vierasvoittoon Porvoossa

08.02.2018 | Juniorit

Kampparit P17 päätti SM-alkusarjan 7-12 (6-5) voitolla Porvoon Akilleksen vieraana. Ottelun lopputulos merkitsi sitä, että Kampparit järjestää SM-loppupelit Hänskissä 10.-11.3.2018.

Lauantaina 10.3. pelataan välierät ja sunnuntaina 11.3. mitaliottelut. Kahtena viikonloppuna peräkkäin pelataan SM-mitaleista Hänskissä, kun edellisenä viikonloppuna 2.-4.3.2018 pelataan P15 SM-lopputurnaus.

Torstai-illan peli Porvoon Pallokentällä oli hyvin kaksijakoinen. Ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue katseli enemmän Pallokentän valoja kuin itse peliä… olisiko edellisen illan Hifk peli, asenne tai joku muu vaikuttanut pelin kulkuun.

Toiselle puoliajalle tuli määrätietoinen vierasjoukkue, jonka liike ja pallotempo puhkoi jatkuvasti Akilleksen sumppupuolutuksen. Liekö edustuksen valmentajan Antero Leväsen paikalle saapuminen toisen puoliajan alkuun herättänyt vierasjoukkueen. Hyvä tason nosto kaikilta, josta iso kiitos erityisesti joukkueen kokeneelle osastolle, jotka omilla hyvillä suorituksilla paketoivat Akilleksen rimpuilun.

Hifk pelistä muutettiin hiukan pelipaikkoja ja muutokset toimivat hyvin: pallotempo ja syöttöjen määrä kasvoivat. Nyt huilataan viikonloppu ja aletaan treenaamaan tiettyjä asioita pelin sisällä sekä erikoistilanteita ja nautitaan kevään hienoista peleistä!

Lisätietoja:

Teksti: Jukka Pulkkinen