P17 otti niskalenkin HIFK:sta

02.02.2018 | Juniorit

Kampparit P17 kohtasi SM-alkusarjan kärkikamppailussa Hifkin Brahen kentällä. Lumipyry oli ohi ja ottelu vietiin läpi hienoissa olosuhteissa, jossa kohtasi kaksi Suomen parasta P17 joukkuetta.

Kampparit vei peliä ensimmäisen jaksolla, mutta Hifk roikkui  hyvin pelissä mukana. Hyökkäysalueella pitää edelleen saada palloa enemmän  liikkeellä niin saataisiin enemmän maalipaikkoja. Puoliajalle mentiin 2-5 lukemissa.

Toisen puoliajan alussa mustien ajatus sekä jalat jäivät pukukoppiin ja näin ollen oli otettava uusi startti peliin 3-5 kavennusmaaliin jälkeen siis aikalisä. Pieni puhuttelu sai ottelun menemään oikeille raitille.  Tämän jälkeen mentiin tasatahtia mutta 4- 7 maalia katkaisi Hifkin selkärangan ja loppulukemat taululla 4-10 ei jättänyt epäselvyyttä voittajasta.

Kamppareiden esimerkillinen taistelija oli tänään Juho Waris – pelaaja ei näy tilaistoissa mutta puolustusasenne on ihailtavaa, josta jokainen voi katsoa esimerkkiä. Eetu Pulkkisen paluu omalle tasolle sairastelun jälkeen sekä koko joukkueen jääpallotaito oli tänään parempaa kuin kotijoukkueella.

Sunnuntaina jatketaan Hänskissä klo 12.30 kun OLS saapuu Hänskiin.

Lisätietoja:

Teksti: Jukka Pulkkinen