P17 musta KaksRuusua-turnauksen mestariksi

17.11.2019 | Juniorit, Otteluraportit

Viime kauden Suomen mestarit, Kampparit P17 musta, haki ottelutuntumaa perinteisestä kauden avausturnauksesta Varkaudesta. Joukkue voitti kaikki viisi viikonlopun otteluaan ja uusi KaksRuusua-turnausmestaruuden.

Tärkein tavoite viikonlopulle oli saada kausi avattua varsinaisten ottelujen osalta isolla kentällä ja hakea omaa joukkuepeliä kasaan. Syksyllä joukkue pelasi pari harjoitusottelua jäähallissa kiekkokaukalossa ja pääsi isolle jäälle treenaamaan Hänskissä poikkeuksellisen aikaisin, jo 1. marraskuuta.

Pelillisesti turnaus eteni nousujohteisesti ja ottelu ottelulta otteet paranivat, mutta joukkuepelaamisessa on vielä paljon hakemista.

– Välillä pelistä löytyi hyviäkin elementtejä, mutta sitten ajatus taas karkasi siitä mitä oltiin tekemässä ja mitä piti tehdä. Toki kausi on vasta alussa, eikä peli voi vielä valmista ollakaan, Kampparit P17 mustan päävalmentaja Lasse Pulkkinen totesi.

Määrällisesti kapealla kokoonpanolla kauteen lähtevä joukkue kärsii loukkaantumisista. Aki Manninen on loukkaantumisen takia pois rivistä koko kauden ja Marcus Ukkonen loukkaantui turnauksen ensimmäisessä pelissä ja joutuu olemaan pois kentältä ainakin 4-5 viikkoa. Lisäloukkaantumisiin ei ole varaa. Joukkue pelasi ottelut yhdellä maalivahdilla, joten toinen maalivahdeista pystyi olemaan aina kenttäpelaajana, jotta peleihin saatiin yksi vaihtomies.

– Kahden avainpelaajan loukkaantumiset ei voi olla näkymättä ja joudumme rukkaamaan pelipaikkoja vähän uusiksi. Se toki antaa muille mahdollisuuden ottaa lisää vastuuta ja näyttää osaamistaan. Positiivista on tietenkin se, että pystyttiin voittamaan viikonloppuna kaikki pelit vähän vajaallakin porukalla ja vieläpä selkein lukemin, totesi Pulkkinen turnauksen jälkeen.

Viime kauden hopeajoukkue JPS:ää vastaan Kampparit P17 musta pelasi ensimmäiset 30 minuuttia hyvää peliä, pelikuri oli hyvä ja musta puolusti joukkueena. Sunnuntain viimeinen ottelu Narukerää vastaan oli kokonaisuutena P17 mustan paras ja selkein koko turnauksessa. Joukkue syötteli melko hyvin ja ajoitukset olivat suhteellisen kohdillaan.

Kausi on nyt saatu käyntiin ja joukkueesta huokuu intoa ja hyvää yhteishenkeä.

– Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin, paljon hyviä elementtejä on olemassa. Paljon treenia alle, niin saadaan paljon hyvääkin aikaiseksi, Pulkkinen sanoi luottavaisena.

Kampparit P17 musta aloittaa SM-sarjakauden kotona Hänskissä lauantaina 30.11.2019 kello 19, kun pohjoisen yhdistelmäjoukkue OLS/LRK saapuu Mikkeliin.

Näin pelattiin:

la 16.11. Kampparit P17 musta – WP 35 7-0

  • Maalit: Elmeri Hämäläinen 4, Aapo Pulkkinen 3
  • MPV/peluri: Nestori Tuhkanen, MV)

la 16.11. Kampparit P17 musta – Kampparit P17 valkoinen 10-0

  • Maalit: Elmeri Hämäläinen 3, Aapo Pulkkinen 3, Lasse Korhonen 1, Samuli Pekonen 1, Jaakko Järvinen 1
  • MVP/peluri: Lasse Korhonen

la 16.11. Kampparit P17 musta – JPS 4-1

  • Maalit: Elmeri Hämäläinen 2, Aapo Pulkkinen 2
  • MVP/peluri: Santeri Turunen

su 17.11. Kampparit P17 musta – OLS/LRK YJ 5-0

  • Maalit: Jaakko Järvinen 2, Aapo Pulkkinen 2, Samuli Pekonen 1
  • MVP/peluri: Jaakko Järvinen

su 17.11. Kampparit P17 musta – Narukerä 8-1

  • Maalit: Aapo Pulkkinen 4, Elmeri Hämäläinen 2, Lauri Kärkkäinen 1, Veeti Hölttä 1, Santeri Turunen 1
  • MVP/peluri: Samuli Pekonen

Lisätietoja: