P17 avasi kauden voitolla Varkaudessa

22.11.2018 | Juniorit

Kampparit P17 avasi SM-runkosarjan WP35:n vieraana Varkaudessa 22.11.2018. Pelaajista näki jo ennen peliä, että kauden avausta oltiin odotettu. Ottelu olikin Kamppareilta hyvä avaus kaudelle ja joukkue pelasi pääosin hyvää joukkuepeliä. Pelikellon pysähtyessä taululla lukemat WP 35 – Kampparit 1-22 (0-9).

Kampparit pelasi hyvällä sykkeellä ensimmäiset 20 minuuttia, jonka aikana joukkue teki kuusi maalia. Sen jälkeen nopeampaan peliin tottununeiden mikkeliläisten pelitempo ”lässähti”. Tauolle mentiin lukemissa 0-9.

Joukkue sopi puoliajalla pukukopissa, että hyvä pelitempo säilyy ja jäljellä oleva aika käytetään oman pelin treenaamiseen. Siinä joukkue onnistui kohtuuullisesti.

–  Pelissä oli hyvää se, että maalit ja syötöt jakautuivat useammalle pelaajalle – pisteille pääsi 13 pelaajaa. Samoin se, että hyökkäykset kulki useamman pelaajan kautta. Toki välillä aavistuksen heikompi vastustaja houkuttaa tekemään sellaisiakin ratkaisuja kentällä, jotka ei palvele joukkue pelaamista, eikä ole siten joukkueen edun mukaista. Pääosin kuitenkin hyvää syöttöpeliä, valmentaja Lasse Pulkkinen totesi tyytyväisenä.

Vaikka lukemat oli suuret maalipaikkoja Kamppareilla riitti myös reippaasti tuhlattavaksi. Viimeistelyyn tarvitaan jatkossa huolellisuutta.

–  Yläviisikosta kehut ansaitsee Aki Manninen ja Eetu Pulkkinen, jotka onnistuivat myös tuloksellisesti. Alaviisikosta Jaakko Järvisellä oli hyvää perustekemistä ja Nestori Tuhkanen pelasi hyvin maalilla. Nestori pelasti 3-4 varmaa maalia ja hän hoiti hienosti ne paikat, jotka tuli, Pulkkinen kiitteli.

Muutamasta harjoitusottelusta ja viime viikonlopun voitokkaassa harjoitusturnauksesta vauhtia SM-sarjakauteen hakenut joukkue pääsi lähtemään kauteen melko hyvin valmistautuneena ja suunta näyttää hyvältä.

–  Hyvä avaus kaudelle, mitä enemmän saadaan pelejä alle niin uskon, että peli alkaa pikku hiljaa näyttää jääpallolta. Sunnuntaina jatkuu, Pulkkien jatkoi.

Sunnuntaina Kampparit pelaa kauden ensimmäisen P17 SM-runkosarjan kotiottelunsa, kun Akilles saapuu vieraaksi Hänskiin. Ottelu alkaa 25.11. klo 16.00. Kampparikioski palvelee. Vapaa pääsy – tervetuloa katsomaan vauhdikasta junnujääpalloa!

Lisätietoja:

Teksti: Mari Ukkonen

Kampparit P17 joukkueen toimintaa tukevat tällä kaudella seuraavat tahot:

Kampparit P17 kiittää tuesta!