P13 Training Campilla vauhtia Varkaudessa 6.-8.1.2017

10.01.2017 | Juniorit

Tammikuinen loppiaisviikonloppu tarjosi erinomaiset puitteet Jääpalloliiton Varkauden Kämärillä  järjestämälle P13 Training Campille. Leirille kokoontui lähes 60 maamme eri seurojen innokasta ja lahjakasta 2004 ja 2005 syntynyttä bandylupausta. Kamppareista leirille osallistuivat 2004 syntyneet pelimiehet Leevi Attenberg, Jaakko Järvinen, Jiri Kukkonen, Aapo Pulkkinen ja maalivahtina Tuomas Tontti sekä 2005 syntyneistä pelimiehistä Topi Montonen, Onni Putkonen, Eetu Rauhala ja maalivahtina Veeti Torniainen. Kamppari-osaamista leirille toi lisäksi valmentaja Lasse ”Lastu” Pulkkinen. Leiri sisälsi päivittäisten jääharjoitusten ja pelien lisäksi ottelupalavereita. Leirimajoittumisissa oli huomioitu mukavasti leiriläisten seurarajat ylittävä tutustuminen ja tunnelma oli savolaisen leppoisa. Hyvähenkistä ja tiivisohjelmaista leiriä vietettiin jääpallolle ominaisesti hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa; lämpötila vaihteli perjantain -23 asteen rapsakasta pakkaskelistä sunnuntain -2 asteen lähes kesäkeliin, joiden välissä Kämärin jäänhoitajat pääsivät tositoimiin lauantaiaamupäivän lumimyräkässä.

Kamppari-pelimiehet olivat leirin antiin ja järjestelyihin erittäin tyytyväisiä. Kotiintuomisina kaikilla oli uusia pelikokemuksia ja -taitoja, uusia kavereita ja varmasti lisäintoa kauden tuleviin koitoksiin.

Heti leirin päätyttyä Jaakko listasi kolmeksi leirin parhaimmaksi asiaksi jääharkat, pelaamisen ja yhdessäolon muiden kanssa. Onnin mielestä parhaimmat leirijutut olivat pelit, harkat, uudet kaverit ja hyvä ruoka. Tuomas-moke kertoi oppineensa leirillä uutena taitona sulkemaan patjalla torjumansa maalaukauksen patjan ja hanskan väliin. Veeti-veskari kertoi puolestaan oppineensa torjumaan paremmin patjoilla ja uusia pelinavausheittoja ja -paikkoja. Jiri kertoi saaneensa leirillä lisätietoa pelipaikoista ja -tehtävistä. Eetu kertoi oppineensa uusia hakutapoja ja Leevi oppi uutta ajoituksista ja pelin sujuvuudesta. Leevi kertoi myös muistaneensa leirillä viime vuoden TC:lta tuttuja asioita, mutta saaneensa niistä nyt enemmän tietoa. Leiriviikonloppuun kaikin puolin tyytyväinen Topi antoi leirille arvosanaksi yhdeksän. Parasta antia Topin mielestä olivat pelit ja harjoitukset. Aapo antoi leirille kiitettävän arvosanan, koska kaikki oli kivaa, sai tavata muiden joukkueiden pelaajia ja pelata heidän kanssaan.

tc3

Varkauden P13 TC:n Kamppari-edustus. Takarivi vasemmalta: valmentaja Lasse Pulkkinen, Jiri Kukkonen, Leevi Attenberg, Aapo Pulkkinen, Jaakko Järvinen ja Topi Montonen. Keskirivi vasemmalta: Eetu Rauhala, Veeti Torniainen (mv) ja Onni Putkonen. Edessä mv Tuomas Tontti.

Eräs pelimiehistämme totesi illalla leiriltä kotiuduttuaan: ”Valmentajat sanoi sitten vielä meille, että ne ravintolan tätit oli sanonu, et myö oltiin tosi reippaita, ei sotkettu yhtään ja kiitettiin aina.”  -Hienoa TC:n bandyherrasmiehet!

SUURKIITOS Kamppari-pelimiesten ja -perheiden puolesta koko leiriorganisaatiolle ja WP35:lle hienosti toteutuneesta ja laadukkaasta leiristä! Mukavaa bandykauden jatkoa kaikille!

Kamppari-tiimin puolesta bandymama A-K K-P