P13 Training Camp Mikkelissä 4.-6.1.

01.01.2019 | Etusivu, Juniorit

Mikkelin Kamppareilla on ilo ja kunnia olla järjestämässä yhdessä Suomen Jääpalloliiton kanssa tulevan viikonlopun P13 Training Camp-tapahtumaa Mikkelissä.  Training Campillä keskitytään opettelemaan treenaamista. 

Perinteinen P13-nuorten Training Camp saa tänä vuonna uutta muotoa. Aiemmin kunkin seuran valmennusryhmät ovat valinneet joukkueistaan leirille osallistuvat pelaajat, mutta tänä vuonna tapahtumaan saivat ilmoittautua kaikki halukkaat 2006-2007 -ikäluokan pelaajat, joilla on vahva tahto kehittyä jääpalloilijoina. Noin 70 ikäluokan pelaajaa saa tulevana viikonloppuna Mikkelissä mainion mahdollisuuden hankkia uusia kavereita ja työkaluja jääpalloilijana kehittymiseen.

Leirityksen perusajatuksena on lisätä yhteisöllisyyttä kaikilla tasoilla

Pelaajat tutustuvat leirin aikana toisiinsa ja saavat monipuolista tietoa jääpallosta, treenaamisesta, ravinnosta ja kehonhuollosta.

Leirin vastuuvetäjinä toimivat Kimmo Huotelin, Tero Kumela ja Joonas Immonen Kamppareista sekä Jon Salminen (JPS) ja Seppo Puhakainen (Veiterä). Lisäksi valmennukseen osallistuu lähes kaikkien seurojen vetäjiä. Näin saadaan kehitettyä yhteistyötä joukkueiden ja toimijoiden välillä, jaettua monipuolista lajioppia sekä saadaan uusia ideoita ja malleja omaan toimintaan.

Kaikki jäällä tapahtuva toiminta tapahtuu luonnollisesti Mikkelin Hänskissä, mutta kaikki oheisohjelma, majoitus ja ruokailut jne. tapahtuu Karkialammen entisellä kasarmialueella, jonka toiminta on hakemassa uusia muotoja taannoisen Savon Prikaatin lakkauttamisen jälkeen.

Osallistujat on jaettu kahteen ryhmään, jotka on nimetty menestyksekkäiden ruotsalaisseurojen mukaan; Edsbyn ja Hammarby. Leirin päätöspäivänä sunnuntaina nähdään Hänskissä miten uudet opit näkyy peliesityksissä, kun molempien leiriryhmien sisäiset joukkueet (musta ja valkoinen) pelaavat keskinäiset ottelunsa. Kello 10-12 kohtaavat Hammarby/musta ja Hammarby/valkoinen ja kello 12.30-14.30 ottavat Edsbyn/musta ja Edsbyn/valkoinen mittaa toisistaan. Ottelut ”striimataan” suorana nettiin, ja ovat seurattavissa YouTube-kanavalla Kari Nuolinko.

Leirin tapahtumia voi lisäksi seurata Jääpalloliiton Facebook-tapahtumassa. Leirin loppuraportti julkaistaan Kampparien ja Jääpalloliiton nettisivuilla.

Lisätietoja: