P11-pojilla hieno SM-lopputurnaus Haaparannassa

06.03.2017 | Juniorit

P11 Bussi

P11-poikien SM-lopputurnaus pelattiin viikonloppuna Haaparannassa. Torniolaisen LRK:n (Länsi-Rajan Konkarit) järjestämään lopputurnaukseen osallistui 15 joukkuetta eri puolilta Suomea.

Kampparit oli liikkeellä isolla ryhmällä joka oli jaettu kahteen hienoon joukkueeseen, Kampparit/Musta ja Kampparit/Valkoinen. Nuorella ryhmällä lähdettiin turnaukseen ensisijaisesti kehittämään joukkueena pelaamista, nauttimaan pelaamisesta ja hankkimaan kokemusta.

Kampparipelaajat saivat reissussa usealta taholta kiitosta hyvästä käytöksestään kentän ulkopuolella ja myös pelikentällä. Ruotsin pääsarjassa Elitserien’issä tuomaroiva torniolainen Veli-Matti Salmi kehui useampaan otteeseen mikkeliläispoikia puhtaasta ja reilusta pelistä!

Ryhmä saikin nauttia pitkän viikonlopun mukavasta yhdessäolosta ja vauhdikkaasta jääpallosta parhaissa mahdollisissa olosuhteissa: 3 päivää pikkupakkasta ja kevätaurinkoa pilvettömältä taivaalta!

P11 Musta Hr

Kampparit/Musta pelasi hienosti alkulohkonsa, jossa se taipui niukasti Narukerälle ja turnauksen pronssijoukkue-Akillekselle. Helsingin IFK:n kanssa pelattu hieno ja tasainen taistelu päättyi riemastuttavaan Kampparivoittoon. Sijoitusotteluissa Musta taipui loppuun asti taistellen tutuille Veiterälle ja PaSalle. Mustan joukkueen 11 pelaajasta vain kolme on siirtymässä ensi kaudeksi P13-ikäluokkaan muiden jatkaessa P11:ssä vielä vuoden tai kauemmin. Kampparit/Mustan sijoitus 15 joukkueen lopputurnauksessa oli 12.

P11 Valkoinen

Kampparit/Valkoinen joutui kolmen joukkueen kovaan, kaksinkertaisena pelattuun alkulohkoon. Suomen mestariksi selviytynyt helsinkiläinen, vahvasti jääkiekkopitoinen Vesta oli alkulohkon kahdessa kohtaamisessa Kamppareita tehokkaampi. Lohkon kolmannen joukkueen, Oulun Luistinseuran (OLS) kanssa Kampparit/valkoinen pelasi kaksi tasaista vääntöä selviten kuitenkin lohkokakkosena komeasti puolivälieriin.

Puolivälierissä Kampparit/Valkoinen kohtasi Botnian,  joka koostui tällä kertaa Vestan tapaan huikean hyvin luistelevista helsinkiläisistä kiekkopojista. Kampparit oli vielä puoliajalla johdossa mutta toisella jaksolla hyvin luistellut Botnia oli vahvempi ja eteni välieriin jättäen Kampparit taistelemaan sijoista 5-8. Sijoitusotteluissaan Kampparit kaatoi ensin selvästi Narukerän, ja pelasi turnauksen parhaan pelinsä isäntäjoukkue LRK:ta vastaa ottaen selvän voiton ja komean viidennen sijan. Komea suoritus joukkueelta jonka 9 pojasta 6 jatkaa samassa ikäluokassa vielä ensi vuonnakin!

P11 Fanit

Isolla ryhmällä liikkeellä olleet mikkeliläiset vauhdittivat huimalla kannustuksellaan kulloinkin kentällä vauhdissa olleen Kampparijoukkueen otteita. Kamppari-Äidit, -Isät, huilivuorossa olleet pelaajat, sekä huoltajina toimineet Siiri ja Laura dominoivat Gränsvallenin katsomoa äänekkäällä mutta positiivisella tsemppaamisellaan. Naisväen ajoittaiset ”muuvit” antavat orastavaa toivoa sille, että Hänskin tapahtumia värittää tulevilla kausilla Cheerleaderit…

P11 Pajunen

Tornion Jääpallon Grand Old Man – Matti Pajunen jaksaa touhuta rakastamansa lajin eteen. Kuvassa Matti pitämässä kiitospuhetta lopputurnauksen mikkeliläisvieraille.

Kampparit kiittää lämpimästi Mattia ja LR-Konkareita hyvin järjestetystä turnauksesta!

Kampparit P11 kiittää kaikkia mukana olleita ikimuistoisesta reissusta, sekä turnausmatkan mahdollistaneita talkoolaisia ja kullanarvoisia yhteistyökumppaneita tuesta ja kannustuksesta!

Teksti: Lauri Tikanoja