P10 harjoitusturnauksessa Savitaipaleella

07.11.2017 | Juniorit

Kampparit P10 juniorit iloitsivat pelaamisesta kauden ensimmäisessä turnauksessa. Harjoituspelit pelattiin Lappeenrannan Veiterää vastaan Savitaipaleella 5.11.2017.

Sunnuntaiaamun valjetessa P10 juniorit huoltojoukkoineen suuntasivat Savitaipaleen jäähallille. Luvassa oli touhukas turnauspäivä Lappeenrannan Veiterää vastaan. Yhdeksän aikaan vedettiin luistimet jalkaan ja pidettiin taktiikkapalaveria valmentajien kanssa. Jäälle päästiin ottamaan lämpöä hiukan ennen kymmentä. Ensimmäinen peli starttasi ja pelaajissa riitti vauhtia.

Jää oli hyvä, luistin kulki ja vedot menivät maaliinkin. Peli tarjosi hienoja syöttöjä ja maalivahdin torjuntoja sekä kokonaisuudessaan hyvää tuntumaa kauden peleihin. Maaleja tuli ja meni, mutta niistä viis, tärkeintä oli pelaamisen riemu. Hyvä P10 pelaajat ja valmentajat!

Yksi pelaaja tuumasikin kysyttäessä, että mikä oli turnauksessa parasta, niin pelaaminen!

– Tästä se lähtee – hyvät pelit veditte, kannustivat valmentajatkin turnauksen päätteeksi.

Pukukopin tunnelmassa saatiin vielä päätteeksi hauska yllätys, kun valmentaja Jani ”pillitettiin”. Jani puhaltaa pilliin heti maanantain harkoissa, ja lupasi joukkueelle pilke silmäkulmassa tiukkoja treenejä.

Kiitos vastustajalle, Veiterälle kivoista peleistä – mukavaa kohdata jälleen. Ehkä ensi kerralla pelataankin Hänskin tunnelmassa, ulkojään vauhdissa – ilon kautta!

Teksti: Heidi A-R