Onnistunut P13 Training Camp päättyi tasapeleihin

06.01.2019 | Etusivu, Juniorit

P13-ikäluokan Training Camp päättyi tänään Mikkelissä leiriryhmien päätösotteluihin. Hieno, kolmepäiväinen leiritys ja sen anti olivat kaikkien mieleen. Sekä pelaajat että koko valmennusryhmä olivat tyytyväisiä viikonloppuun:  64 ikäluokan 06-07 pelaajaa koko jääpalloilevasta Suomesta imi viikonlopun ajan lajioppia ja tutustui uusiin pelikavereihin. 

Valmennuspuolella tapahtui merkittävää tietotaidon vaihtoa eri seurojen valmentajien lyötyä päänsä yhteen ja rakentaessa harjoitteita, joista jokainen sai uutta tietoa ja vinkkejä omaan valmennukseen.

Leiriviikonloppu piti sisällään jääharjoituksia, oheisharjoituksia, teoriapuolta ja lopuksi molempien leiriryhmien (Hammarby ja Edsbyn) sisäiset ”loppuottelut”. Valmennusjohto oli todellakin onnistunut rakentamaan tasavahvat joukkueet, sillä molemmat ottelut päättyivät tasan, Hammarby/Musta – Hammarby/Valkoinen 5-5 ja Edsbyn/Musta – Edsbyn/Valkoinen 6-6!

Hänskin kenttä oli hyvässä kunnossa ja sää suosi leiriviikonloppua. Harjoitukset kuin pelit päästiin viemään lävitse hyvissä olosuhteissa.

Suomen Jääpalloliitto ja Mikkelin Kampparit kiittävät lämpimästi Training Camp-tapahtumaan osallistuneita pelaajia sekä kaikkia onnistuneen tapahtuman rakentamiseen eri tavoin osallistuneita!

”Team Edsbyn”

”Team Hammarby”

Lisää leirin tunnelmia löydät P13 Training Campin Facebook-tapahtumasta.

Päätösottelut striimattiin suorana Kari Nuolingon YouTubeen, josta ottelujen tallenteet on katsottavissa:

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuvat: Mari Ukkonen