Kaupunki palkitsi menestyneitä urheilijoita

01.02.2018 | Juniorit, Yleinen

Mikkelin kaupunki palkitsi menestyneitä mikkeliläisurheilijoita vuoden 2017 hyvistä suorituksista. Palkittujen joukossa oli kaksi kampparijoukkuetta ja kolme kampparipelaajaa.

Mikkelin kaupunki palkitsee vuosittain menestyneitä ja lupaavia mikkeliläisurheilijoita hyvistä suorituksista. Huomionosoitukset myöntää Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta liikunta- ja nuorisopalveluiden esityksestä.

Juniorisarjoissa palkitsemiskriteeriksi nousi huomattavan kansallisen menestyksen lisäksi kansainvälinen kilpailuedustus (PM-, EM-, MM- tai muu huomattava kansainvälinen edustus) tai valinta merkittäviin kansainvälisiin kilpailuihin.

Kampparijuniorien viime kauden menestys palkittiin

Kampparit P15 (musta) ja P17 joukkueet palkittiin 500 euron tunnustuspalkinnolla viime kauden Suomen mestaruuksien johdosta. Molemmissa joukkueissa on myös useita maajoukkuepelaajia. P15 joukkuetta oli edustamassa valmentaja Lasse Pulkkinen sekä kapteenisto Aki Manninen, Marcus Ukkonen ja Aapo Pulkkinen. P17 joukkuetta tilaisuudessa edustivat valmentaja Jukka Pulkkinen, kapteeni Topi Saukkonen ja Aki Manninen.

Kampparien edustusjoukkueessa pelaavat Iisakki Kaivola, Kalle Lempinen ja Esko Liukkonen palkittiin henkilökohtaisilla 150 euron arvoisilla tunnustuspalkinnoilla viime kauden menestyksestä niin Bandyliigassa kuin maajoukkue-edustustuksesta.

Palkitsemistilaisuus pidetiin Mikkelin kaupungintalolla keskiviikkona 31.1.2018. Kukin tunnustuspalkinnonsaaja kertoi tilaisuudessa viime kauden saavutuksistaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Mikkelin Kampparit ja tunnustuspalkintojen saajat kiittävät Mikkelin kaupunkia huomionosoituksista ja tuesta.