Kampparit U16 puolustaa tehokkaasti Vetlandassa

27.12.2022 | Etusivu, Juniorit, Yleinen

Kampparit U16 osallistuu parhaillaan Ruotsin Vetlandassa OBOS MiniWorldCup-turnaukseen

Perinteinen tapahtuma kerää kokoon ikäluokkansa parhaat seurajoukkueet Ruotsista, Suomesta ja Norjasta. Suomesta turnaukseen osallistuu Kamppareiden lisäksi helsinkiläisjoukkueet HIFK ja Vesta Bandy.

Kampparit U16 joutui lähtemään joulupäivänä matkaan pienellä ryhmällä muutaman pelimiehen sairastuttua harmillisesti ennen starttia. Myös valmentaja Tero Kumela joutuu seuraamaan ottelut kotiruudulta, mutta antaa palautetta ja vinkkejä kotoa käsin. Kaikki turnausottelut ”striimataan” suorana osoitteessa www.bandyplay.se

Kampparit – Stabaek IF, Oslo Norja 6-2 (4-0)

Tapaninpäivän iltana myöhään (alk. klo 20.30) pelattu avausottelu oli hankalahko laivamatkan ja pitkän bussissa istumisen jälkeen.

Hyvää jääpalloa pelaava, hyvin luisteleva  norjalaisjoukkue antoi mainion vastuksen, mutta Kampparit nappasi pelistä tärkeän avausvoiton. Ilahduttavaa oli, että Mustien tilastossa kuuteen maaliin löytyi 5 eri maalintekijää; Simo Huotelin 2, Jere Immonen, Oskari Kokko, Viljami Kumela ja Paavo Tapio.

 

Falu BS, Falun Ruotsi – Kampparit 0-10 (0-2)

 

Lyhyeksi jääneen yöunen jälkeen mikkeliläisryhmä heräsi klo 5.30 ja käveli parin kilometrin matkan Hydro-Arenalle jossa oli klo 7.00 alkaneessa ottelussa vastassa ennakkoon vahvaksi tiedetty ruotsalaisjoukkue oli hampaaton Kamppareiden puolustaessa hienosti koko joukkueella ja ollessa hyökkäyspäässä tehokas. Edellisen illan tukkoisuus oli tiessään, luistin ja pallon liikkuivat hyvin.

Ottelu oli hyvin Kamppareiden kontrollissa ja toisella jaksolla numerot repesivät rumiksi. Ottelun tehomiehet olivat Simo Huotelin ja Oskari Kokko iskien 4 maalia mieheen. Viljami ja Kasperi Kumela osuivat molemmat kerran. Iivo Korhonen avasi Kampparimaalissa hyvin ja teki tukun hienoja torjuntoja komean nollapelinsä eteen.

Mustien osalta alkusarjan viimeinen ottelu pelataan illalla klo 20.30. Kampparit saa vastaansa IFK Vänersborgin.

 

Jatko-ottelut käynnistyvät huomenna aamulla ja mitalit ratkotaan illalla.

 

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Niirasen Valokuvaamo