Kampparit runkosarjan voittajana Nuorten Bandyliigan välierään

06.03.2022 | Juniorit, Otteluraportit

Kampparit pelaa maanantaina 7.3. kotikentällä Hänskissä Nuorten Bandyliigan välierässä Porvoon Akillesta vastaan. Välierän voittaja etenee keskiviikkona 9.3. pelattavaan finaaliin ja häviäjä pronssiotteluun, joka pelataan myös keskiviikkona. Helsinki YJ:n ja JPS:n välinen välierä pelattiin jo 2.3. Finaaliin eteni Helsinki YJ ja pronssiottelussa pelaa JPS.

Kampparit voitti runkosarjan ja kärsi tappiot vain kahdessa ensimmäisessä ottelussaan. Sen jälkeen joukkuepeli alkoi löytymään ja voittoja alkoi tulemaan, vaikka peli ei aina ihan kasassa ollutkaan. 

Viimeisen runkosarjaan ottelunsa Kampparit pelasi 7.2., jolloin Hänskissä vieraili JPS. Ottelu päästiin pelaamaan huippuolosuhteissa. Pakkasta oli pari astetta ja tyyni sää. Samanlaista säätä on luvassa myös välierään. Viimeisessä runkosarjan ottelussa oli panoksena varmistaa kotietu mitalipeleihin ja jatkaa samalla hyvällä ilmeellä, joka Kamppareilla oli ollut tammikuun peleissä. Siinä Kampparit onnistui.

– Puolustettiin hyvin ja maltettiin liikutella palloa oikeaoppisesti. Otettiin tietoisesti 5 vaihtomiestä, jotta kuormaa saatiin jaettua tasaisesti. Kokonaisuutena peli ei ollut ehkä meidän parasta tällä kaudella, mutta riittävän hyvää kuitenkin tähän kohtaan, jotta saatiin voitto kairattua, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen kertoi tyytyväisenä.

JPS ottelussa ensimmäinen jakso oli pelillisesti parempaa kuin toinen. Kampparit piti palloa hyvin ja sai luotua tukun maalipaikkoja. Enemmänkin maaleja olisi voinut tulla, mutta tauolle mentiin 5-2 lukemissa.

– Yhtenä tavoitteena meillä oli panostaa kolmosalueen peliin, jotta saadaan sieltä enemmän syöttöjä aikaiseksi. Siinä onnistuttiin osin. Toisella jaksolla tempo hieman laski ja tehtiin helppoja virheitä, joista aukesi Jipsille pakkoja. Hieman vajaamiehinen JPS ei laittanut meitä niin ahtaalle kuin yleensä. Vaikka numerot olivat tiukat, ei voitto ollut missään vaiheessa uhattuna, Pulkkinen kertoi.

Viimeinen runkosarjan ottelu oli Kamppareilta jälleen hyvä ja yhtenäinen esitys joukkueena. Toivottavasti kuukauden tauko U21/Nuorten Bandyliigan peleistä ei ole vienyt joukkuepelistä terää ja välierässä nähdään jälleen yhtenäinen joukkue, jonka erinomaisia otteita viimeisissä runkosarjan otteluissa esittänyt kapteeni Topi Saukkonen johtaa kohti mitalipelejä.

– Topi on ottanut isoja harppauksia tällä kaudella. Jämäkkää johtajuutta ja hyvää pallollista peliä, Pulkkinen kehuu.

Kampparit – JPS 7.2.2022 👉🏿 6-4 (5-2) 

Kampparien maalit iskivät Joonatan Hämäläinen, Karo Liimatainen, Vili Varis, Leevi Attenberg, Marcus Ukkonen ja Niko Kauppinen.

Kampparit – Akilles välierä pelataan Hänskissä maanantaina 7.3. kello 19. 00 alkaen. Tervetuloa Hänskiin kannustamaan! Ottelu striimataan 👉 Solidsport.com. Selostajana Ville Niskanen ja kommentaattorina Joonas Immonen.