Kampparit P17 otti SM-kullan!

SM-finaali P17, Hänskissä  Kampparit – HIFK 3-1 (2-0).

Kampparit P17 kesti paineet ja kukisti HIFK:n ikäluokan SM-finaalissa. Jos Kampparit kaatoi eilisessä välierässä jopa helpohkosti Akilleksen, joutui Kampparit taistelemaan tämän päivän voiton eteen monin kerroin.

Kampparit puolusti koko ottelun tiiviisti pyrkien pitämään joukkueen pallon alla ja iskemään vastaan. Totutun fyysisesti pelannut IFK puski huonolla tuloksella Mustien sumppuun ja Kampparit teki tarvittavat maalit.

Ensimmäisen Kampparimaaleista vastasivat Eetu Pulkkinen ja Karo Liimatainen, molemmat Aki Mannisen syötöistä. Toisen jakson alussa ustien päivän tehomies Aki Manninen tälläsi kulmalyönnin vastustamattomasti oikeaan yläkulmaan ja Kamppareiden johto oli jo 3-0.

HIFK kavensi reilun tunnin kohdalla kulmasta, mutta lähemmäs punapaidat eivät päässeet. Kampparit keskittyi loppuajan puolustamaan tiiviisti ja huikea Lasse Korhonen Mustien maalissa pani parastaan. Lukuisat IFK:n yritykset törmäsivät Kampparipuolustuksen ja Mustien parhaana palkittu Lasse teki maalissa teki koko joukon huikeita pelastuksia.

HIFK:n parhaana palkittiin hurjan määrän töitä tehnyt, mutta hyökkäyksissä vähän yksinäiseksi jäänyt Leevi Laitinen.

Kampparivalmentaja Jukka ”Yyki” Pulkkinen nieleskeli ottelun jälkeen helpottuneena kehuen ryhmäänsä komeasta taistelusta ja hienosta voitosta. ”Onnistuttiin tänään puolustuspelissä hienosti ja koko joukkue teki loistavaa työtä, HIFK on ollut aina meille todella hankala vastustaja, mutta tänään onnistuttiin tärkeissä paikoissa – kiitos pelaajat!”

Päivän P17-joukkueen päivän puolustusvoitto ja sen tuoma Suomen mestaruus oli upea päätös Kampparien huikealla kaudelle! Seura saavutti ennätyksellisen upean mitalisaaliin; naisten SM-pronssi, miesten eilinen hieno Bandyliigan hopea, ja peräti kolme SM-kultaa: P11, P15 ja P17! Lisäksi P21 oli nuorten Bandyliigan nelonen ja P13-lopputurnauksissa saavutettiin tänään 7. sija (P13/musta) ja haastajaturnauksen voitto (P13/valkoinen).

Kausi on ollut hieno ja seuran tulevaisuus näyttää todella valoisalta!

Kampparit onnittelee koko P17-joukkuetta upeata mestaruudesta!

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuva: Mari Ukkonen