Kampparit P15 pelaa viikonloppuna Varkaudessa ja Lappeenrannassa

09.02.2017 | Juniorit

Kampparit pelaa jääpallon P15 SM-alkusarjan viimeiset vieraspelinsä viikonloppuna. Lauantaina Kampparit matkaa Varkauteen WP-35:n vieraaksi ja sunnuntaina Lappeenrantaan, jossa on odotettavissa viikonlopun peleistä tiukempi, kun vastaan asettuu Veiterä.

P15 SM-sarjan itälohkoa johtaa Jyväskylän Seudun Palloseura (JPS) ja Kampparit on tasapisteillä toisena. Lauantaina Jyväskylässä JPS:ää vastaan pelaava Veiterä on lohkossa kolmantena. Kamppareiden lauantain peli alkaa kello 12 ja sunnuntain kello 10.

Kampparit lähtee viikonlopun molempiin peleihin iskukykyisellä joukkueella ja jatkaa siitä mihin viimeksi Oulussa Oulun Luistinseuraa vastaan (OLS) jäi.

– Kun lopputurnaukseen on enää aikaa kolme viikkoa, ovat viikonlopun pelit meille hieno mahdollisuus treenata omaa peliä ja panostaa hyvään joukkuepelaamiseen. Jatketaan siis OLS-pelin opein syöttelevää ja liikkuvaa peliä, kertoo joukkueen valmentaja Lasse Pulkkinen viikonlopun suunnitelmista.

Kampparit P15 pelaa kauden viimeisen SM-sarjan kotiottelunsa helmikuun viimeisenä viikonloppuna, kun WP-35 saapuu Mikkeliin. Ottelu pelataan aiemmista tiedoista poiketen vasta sunnuntaina 26. helmikuuta. P15 SM-lopputurnaus pelataan Oulussa 3.-5.3.2017.

Teksti: Mari Ukkonen