Kampparit P15 haki rutiinivoiton Varkaudesta

11.02.2017 | Juniorit

11.2.2017 WP-35 - Kampparit P15 0-17 (0-10)

Lauantaina 11. helmikuuta Varkaudessa pelattu jääpallon P15 SM-alkusarjan ottelu WP-35 – Kampparit päättyi odotetusti mikkeliläisten voittoon. Tasoero oli selvä, ja Kampparit P15 kuritti varkautelaisia peräti 17 maalilla jättäen kotijoukkueen tylysti nollille.

Pelin ennakkoasetelmat olivat haastavat, sillä kotijoukkueen hitaampi pelitempo oli tiedossa, ja Kamppareiden valmentajat olivatkin muistuttaneet pelaajia siitä, että oma vauhti tulee pitää pelissä. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Kampparit kuitenkin sortui varkautelaisten hitaampitempoisempaan peliin mukaan, mikä teki omasta joukkuepelistä takkuista, vaikka se ei tulostaululla näkynytkään. Tauolle mentiin lukemissa 0-10.

Toisella puoliajalla Kampparit pääsi paremmin kiinni omaan syöttöpeliin, jonka seurauksena nähtiinkin muutama hieno maali. Koko ottelu näytti jälleen kerran Kamppareiden laajan pelaajamateriaalin, vaikka maalit kirjautuivatkin vain neljälle pelaajalle. Hienoja pelisuorituksia ja kovaa työntekoa nähtiin useilta pelaajilta. Kamppareiden peli ei ole yhden tai kahden pelaajan varassa.

– Eipä tästä pelistä nyt paljon muuta jäänyt käteen kuin rutiinivoitto, mutta voittohan täältä ensisijaisesti haettiinkin. Vaikka lukemat olivat selvät, hukkasivat pojat kuitenkin paljon hyviä maalipaikkoja. Tämä olisi ollut meille hyvä mahdollisuus treenata liikkuvaa ja syöttelevää joukkuepeliä tiukempia lopputurnauksen pelejä varten, mutta sitä ei nyt oikein hyödynnetty. Erityisesti keskialueelle pitää saada enemmän syöttelyä ja liikettä, kertoi Kamppareiden valmentaja Lasse Pulkkinen pelin jälkeen.

Muutamista hyvistäkin WP-35:n yrityksistä huolimatta Kamppareiden maalivahdit Nestori Tuhkanen ja Lasse Korhonen olivat koko pelin ajan lähes toimettomina ja saivat keskittyä lähinnä pysymään lämpimänä aurinkoisessa, mutta kirpakassa pakkassäässä.

Kamppareiden maalit tekivät Eetu Pulkkinen, Karo Liimatainen, Aki Manninen ja Topi Saukkonen.

WP-35 – Kampparit P15     0-17 (0-10)

Kampparit P15 pelaa sunnuntaina 12.2. kauden viimeisen SM-alkusarjan vieraspelinsä Lappeenrannassa Veiterää vastaan.

Teksti ja kuva: Mari Ukkonen