Kampparit P12 ja P13 voitokkaina Västeråsin turnauksessa

09.11.2019 | Juniorit

Kampparit P13- joukkue osallistuu kuluvana viikonloppuna Ruotsin Västeråsissa isoon kansainväliseen Aros Bandy- junioriturnaukseen. Turnauksessa on sekä P12 että P13-sarjat, ja Kampparit osallistuu molempiin, jotta useammille pelaajille saadaan enemmän peliminuutteja, vastuuta, kokemuksia ja hienoja elämyksiä.

Ryhmä saapui pelipaikoille jo päivää ennen turnausta ja teki hyviä jääharjoituksia karistellen matkan jäykkyydet kropasta.

Perjantaina käynnistyneet pelit sujuivat komeasti. Molempien joukkueiden taisteleva ja kurinalainen koko joukkueen puolustuspeli ja toisaalta aika ajoin murhaavan terävä hyökkäyspeli purivat ruotsalaisiin ja avauspäivän peleissään P13-joukkue kaatoi ensin Siriuksen (Uppsala) murskaavasti 10-0 ja Åby/Skirön 7-0. P12-joukkue puolestaan yllätti perjantai-iltana Västerås/grön-ryhmän murskavoitolla 12-1.

P13 löi lauantain viimeisessä alkusarjapelissään isäntäjoukkueen Tillberga/KIS vakuuttavasti 7-0 ja eteni kello 18.40 käynnistyviin jatkopeleihin lohkonsa selkeänä ykkösenä.

P12-joukkue kohtaa lauantain alkusarjapeleissään Gustavsbergin ja Sandvikenin.

Molempien joukkueiden hyvien esitysten taustalla on ollut hyvä ja periksiantamaton puolustuspeli. Tehopisteille on päästy laajalla rintamalla. Simo Huotelin porskuttanee P13-sarjan maalipörssin kärkipaikoilla ja molempien joukkueiden maalivahdit, Iivo Korhonen P13 ja Eetu Tiimonen P12, ovat pelanneet vakuuttavasti.

Lisää tietoja kuvien kera tiedossa lauantai-illan mittaan!

Ottelutilastojen liveseuranta koko turnauksen ajan osoitteessa https://www.elitrapport.se

Lauri Tikanoja