Kampparit erinomaisella joukkuepelillä välierävoittoon ja Nuorten Bandyliigan finaaliin

08.03.2022 | Juniorit, Otteluraportit

Kampparit pelasi maanantaina 7.3. Nuorten Bandyliigan välierässä Porvoon Akillesta vastaan ehjän 90-minuuttisen. Hyvissä suomalaisissa jääpallo-olosuhteissa ja kirpakassa vajaan 10 asteen pakkaskelissä pelattu ottelu oli viihdyttävää katsottavaa.

– Ottelu oli kokonaisuudessaan joukkueelta erinomainen. Puolustettiin hyvin joukkueena ja hyökkäyksissä oli sekä monipuolisuutta että juonikkuutta. Tapettiin peli käytännössä jo ekalla jaksolla, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen kertoo tyytyväisenä.

Kampparit oli valmiina ottelun ensimmäisestä minuutista lähtien ja se näkyi hyvänä tekemisenä kentällä. Tauolle mentiin Kampparien turvallisen tuntuisessa 6-1 johdossa.

Toisella jaksolla Kampparien tavoitteena oli säilyttää sama peli-ilme kuin ensimmäisellä jaksolla – pitää hyvä liike ja pallotempo. Siinä kotijoukkue onnistui.

– Oikeaan paikkaan pelattiin kauden toistaiseksi paras esitys. Meillä oli paljon onnistujia ja koko joukkue ansaitsee kiitoksen. Nyt ajatuksissa on jo keskiviikon finaali, jossa pyritään piirun verran vielä parantamaan ja katsomaan mihin se riittää. Vastus tulee olemaan kova ja onnistumista vaaditaan, jotta Helsinki kaatuisi finaalissa, Pulkkinen toteaa.

Kampparit voitti välierän lukemin 8-2 (6-1). Ottelun tallenne on katsottavissa SolidSport.com-palvelusta. Kampparien maalit iskivät Jere Kupiainen, Karo Liimatainen, Jaakko Järvinen, Aki Manninen, Veeti Pulkkinen (3) ja Niko Kauppinen

Välierävoitolla Kampparit eteni Nuorten Bandyliigan finaaliin Helsinki YJ:tä vastaan. Ottelu pelataan Kampparien kotikentällä Hänskissä, koska Kampparit voitti runkosarjan, jossa Helsinki YJ tuli toiseksi. 

Nuorten Bandyliigan finaali ke 9.3.2022 kello 18.30 Hänskissä. Vapaa pääsy. Kampparikioski palvelee!

Mikäli et pääse paikan päälle, ottelun voi katsoa suorana SolidSport.com-palvelusta. Ottelun selostaa Ville Niskanen ja kommentaattorina toimii Joonas Immonen.