Kampparit ansaitusti FINAALIIN!!!

Bandyliiga 4. välieräottelu VEITERÄ-KAMPPARIT 3-6 (1-3)

 

Kamppareille komea voitto Veiterästä – Finaali kutsuu!

 

 

Kampparit oli vahvempi ja tehokkaampi neljännessäkin välieräottelussa ja käytti ensimmäisen mahdollisuutensa sarjan katkaisuun.

 

Ottelu alkoi Mustien salamamaalilla Tuomas Liukkosen viedessä omansa johtoon ennen kuin peliajan ensimmäinen minuutti ehti täyttyä. Muutamaa minuuttia myöhemmin ottelun sankari, kolmen maalin mies Topi Saukkonen vei Kampparit kahden maalin johtoon Tumppu Liukkosen syötöstä.

Veiterän Tuomas Antikainen kavensi pelin 1-2:een pian tämän jälkeen ja Veiterällä oli hyvä jaksonsa. Se loi paikkoja, mutta tehot jäi piippuun Kamppareiden puolustuksen pitäessä hyvin.

Puolen tunnin kohdalla Topi Saukkonen tälläsi kulmasta 1-3:een, joka jäi taukonumeroiksi.

 

Toista jaksoa väännettiin noin vartti, kunnes Rasmus Kettunen käytännössä ratkaisi ottelu kahdella maalillaan. Taululla komeili reilun tunnin kohdalla jo vakuuttavat 1-5-numerot. Aikalisän ottanut Veiterä muutti peliään, ja onnistui jäähyilyn lisäksi kaventamaan kahdesti (67. ja 82. min) kunnes Topi Saukkonen iski lopullisen niitin Kampparivoitolle kulmalyönnistä.

 

Topi Saukkonen iski komean hattutempun tärkeään paikkaan.

 

Voitto ja FINAALIPAIKKA Kamppareille!

 

Kamppariluotsi Olli Manninen oli ottelun jälkeen tyytyväinen mies

 

– Tuntuu kyllä todella hyvältä! Meidän peli saatiin kauden parhaaseen kuosiinsa tärkeällä hetkellä. Tällaisessa pitkässä sarjassa parempi voittaa ja niin mielestäni kävi nytkin. Oltiin tänään valmiita katkaisemaan sarja ja onnistuttiin siinä hienosti.

– Meidän joukkue on hieno koostumus, upea kokenut kaarti ja varsin ratkaisevissa rooleissa peräti 7 juniori-ikäistä pelimiestä jotka ovat saaneet kasvaa ja kehittyä upeassa ympäristössä kokeneiden pelimiesten mukana.

– Saadaan viettää viikonloppu huilaten perheiden parissa ja aloitella sen jälkeen valmistautuminen Porissa ensi lauantaina pelattavaan finaaliin.

– Päivän peliin Veiterä lähti vähän kuin meidän aseilla – puolustuksen kautta, muuttaen peliään selvästi passiivisemmaksi. Hienosti pystyttiin löytämään aseet ja viemään tärkeä peli!

 

Onnittelut upeasta suorituksesta Ola ja Joukkue!

 

Sekä ottelujärjestäjän palkintoraati. että Kamppareiden joukkue valitsi ottelun parhaana pelaajana Topi Saukkosen

 

BANDYLIIGAN FINAALI PELATAAN PORISSA LAUANTAINA 11.3.- NARUKERÄ-KAMPPARIT

 

KAMPPARIT JÄRJESTÄÄ ENSI VIIKON LAUANTAINA PELATTAVAAN FINAALIIN TARVITTAVAN MÄÄRÄN FANIBUSSEJA – SEURAA ILMOITTELUA!

 

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Jukka Laitinen