Kampparipelaajia matkalla MM-kisoihin

22.12.2018 | Bandyliiga, Juniorit, Yleinen

Tällä viikolla julkaistuissa Suomen MM-kisaryhmissä on hyvä Kamppariedustus.

KALLE EHDOLLA MM-KISARYHMÄÄN

A-maajoukkue pelaa mitaleista tammi-helmikuun vaihteessa Ruotsin Vänersborgissa. Nyt nimetyn 26 ehdokkaan joukossa on aiemmin tässä kuussa vahvan näytön maajoukkueessa antanut mainion alkukauden pelannut Kalle Lempinen. Piste- ja maalipörssien kärkipaikoilla keikkuva Kalle on tunkeutunut viimeistään tällä kaudella Bandyliigan eliittiin. Lopullinen kisajoukkue nimetään tammikuun puolen välin maissa.

Suomen P19-maajoukkue matkustaa 25.-27. tammikuuta Venäjän Krasnojarskissa. Lopulliseen kisajoukkueeseen on valittu peräti neljä Kampparipelaajaa.

Maalivahti Jere Korhonen on toisen polven maajoukkuejääpalloilija joka on kuulunut nuorisomaajoukkueiden vakiomiehistöön. 18-vuotias Jere opiskelee, pelaa Kamppareiden P21- ja edustusjoukkueen maalissa ja aloittaa pelikauden jälkeen asepalveluksen Urheilukoulussa Helsingin Santahaminassa.

Vili Korhonen (ei edellisen veli) on tehnyt vahvan sisäänajon Kamppareiden liigamiehistöön ja on pelannut mainion alkukauden. Viikko sitten 18 vuotta täyttänyt Vili on puolustuspelaaja joka rynnistelee mielellään myös kärjessä.

Huippulupaava Ville Hämäläinen 18, on niin ikään vakiinnuttanut paikkansa pelaavassa kokoonpanossa Kamppareiden keskikentällä. Imatran PaSa-Bandyn kasvatti serkkunsa Kalle Lempisen tapaan. Kuuluu huhtikuussa Urheilukoulussa aloittaviin Kampparinuoriin.

Toisen polven Kampparipelaaja Ville Särkkä vietti viime kauden Ruotsissa Nässjön jääpallolukiossa ja otti huiman askeleen eteenpäin. Ville on kärsinyt alkukauden jalkavaivoista, mutta palailemassa tositoimiin. Aloittaa edellisten tapaan huhtikuussa Urheilukoulussa.

Tsemppiä Kallelle ja lämpimät onnittelut P19-kisaryhmään nimetyille Mustille!

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuvat: Kontrastia/Pihla Liukkonen