Kampparijuniorit urakoivat viikonloppuna Jyväskylässä

08.01.2017 | Juniorit

Kamppareiden P9-,P10-P11-juniorit taistelivat viikonloppuna Jyväskylän Viitaniemessä järjestetyissä turnauksissa mainiosti.

Lauantaina pelattiin P9- ja P10-ikäluokkien turnaus, jossa Kamppareilla oli mukana kaksi mainiota joukkuetta molemmissa ikäluokissa. Niinikään  isäntäjoukkue-JPS:lla ja WP-35:llä oli mukana kahdet joukkueet molemmissa sarjoissa.

Päivän mittaan opittiin valtavan paljon uutta ja nähtiin huikeita otteluita ja onnistumisia.

Sunnuntaina Viitaniemessä oli vuorossa P11-ikäluokan SM-osaturnaus jossa oli mukana kahdet joukkueet Jyväskylän JPS:lta, porilaiselta Narukerältä, helsinkiläiseltä Botnialta sekä Kamppareilta.

Tasaiset Kampparijoukkueet Musta ja Valkoinen suoriutuivat alkulohkoistaan mainiosti ja pelasivat itsensä välieriin. Välieristä muodostui mielenkiintoiset kun toisessa väännössä toisensa kohtasivat JPS:n ja toisessa Kamppareiden joukkueet keskenään. Tasaisesta Kampparivälierästä tiensä finaaliin raivasi Kampparit/Musta numeroin 2-0. Kampparit/Valkoinen jatkoi puolestaan pronssipeliin.

Finaalissa JPS-Punainen oli Kamppareita vahvempi ja nappasi turnausvoiton Kamppareiden mainiosta taistelusta huolimatta,

Pronssiottelussa Kampparit/Musta venyi hurjalla koko joukkueen taistelulla viime minuuttien 2-1-osumalla voittoon ja pronssimitaleille.

Hopea ja pronssi olivat mainio saavutus hyvähenkiseltä joukkueelta. Lähes samalla porukalla ”raadetusta” lauantaipäivästä huolimatta molemmat ryhmät selvisivät upeasti päivän viidestä ottelusta, osin jopa ilman vaihtomiehiä…

20170108_151608

Ennen keskinäistä välieräottelua Kampparit P11-joukkue kokoontui yhteiskuvaan.

Päivän mitalistit:

Kampparit Valkoinen (hopeaa): Viljami Kumela, Iivo Korhonen, Aapo Kurki,  Aatu Melonen, Paavo Hatakka, Touko Tähtinen, Veeti Herranen ja Matias Kinnunen

Kampparit Musta (pronssia): Niilo Himanen, Jere Immonen, Eemeli Krivetz, Jaakko Kinni, Elias Tikanoja, Paavo Tapio, Kasperi Kumela ja Ville Kuitunen.

Ennen Tornio/Haaparannan 3.-5.maaliskuuta pelattavaa SM-lopputurnausta Kampparit P11 osallistuu vielä kahteen SM-osaturnaukseen joista 11.2. lauantaina Hänskissä pelattavaan CARLSON-turnaukseen on osallistumassa peräti 12 joukkuetta!

Kampparijoukkueet kiittävät ”Jipsiä” hienosta viikonlopusta ja hyvin järjestetyistä turnauksista!

-LT-