Kampparien P15 pelaajia maajoukkueleirillä Oulussa

12.11.2017 | Juniorit

Kampparit oli hyvin edustettuna nuorten P15 jääpallomaajoukkueen leirillä Oulussa 10.-12.11.2017. Kampparipelaajat antoivat leirillä vahvat näytöt taidoistaan ja kunnostaan.

Perjantaina alkaneelle maajoukkueleirille osallistui 27 kenttäpelaajaa ja 7 maalivahtia. Lopulliseen MM-kisajoukkueeseen nimetään 16 pelaajaa, joista kaksi on maalivahteja. Leirin pääpaino oli jäällä tapahtuvassa toiminnassa, mutta sisälsi myös oheisharjoituksia ja luentoja. Lauantaina leirille muodostetut kaksi joukkuetta pelasivat molemmat omat ottelunsa OLS (Oulun Luistinseura) P17-joukkuetta vastaan. Sunnuntaina leirijoukkueet pelasivat toisiaan vastaan kaksi leiriottelua.

Kamppareista leirille osallistuivat Lasse Korhonen (MV), Aki Manninen, Marcus Ukkonen ja Aapo Pulkkinen sekä Leevi Attenberg. Maajoukkueringissä mukana oleva Elmeri Hämäläinen joutui valitettavasti jättämään leirin väliin Mini World Cupissa tulleen loukkaantumisen vuoksi. Hänen odotetaan kuitenkin olevan pelikunnossa jo ensi viikonloppuna. P15-maajoukkueen päävalmentajana toimii Kampparit P15 musta -joukkueen valmentaja Lasse Pulkkinen.

– Leiri meni kaikin puolin oikein hyvin. Kelien puoleenkin sattui hyvä tuuri, vaikka ennusteet vähän muuta näyttikin. Olosuhteet oli kunnossa ja pojat jaksoivat puurtaa hyvällä asenteella koko viikonlopun. Parin leirin perusteella alkaa jo selviämään ketkä pelaajista ovat vahvoilla joukkueeseen, Lasse Pulkkinen kertoo.

Kansainvälinen jääpalloliitto on joutunut perumaan USA:n MM-kisat, koska Venäjän joukkueelle ei myönnetty viisumeja. MM-kisojen uusi ajankohta ja paikka ei ole vielä selvillä. Suunniteltu P15-ikäluokan Training Camp (TC) pidetään Mikkelissä 8.-10.12.2017. P15-maajoukkueen valmentajat Lasse Pulkkinen, Timo Tiusanen ja Jari Hattunen tekevät TC-pelaajavalinnat yhteistyössä joukkueiden kanssa.

Lue lisää:

Teksti: Mari Ukkonen
Kuva: Toni Attenberg